ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Edit/

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IKoKaiNaI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 315
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IKoKaiNaI

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
28
Reaksiyon Skoru
26
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

http://www.turkmmo.com/resimler-ve-...lacroix-yani-resistancese.html#post16633776bu konumda ''Arkadaşın hırsızlık videosunu attım ve sınırsız ban yedi , oyunda surekli alttan hakkımı haram ediyorum yazıyorUlan ne hakkı hırsızlığı yapan sen birde bahsettiğin şeye bak videoyu izleyin görün ''demişim beyfendi gelmiş konumu kitlemiş ''bidirmler desteğe'' yazmış birde ben zaten sınırsız ban yedi arkadaşlar da görsün diye oraya sonuçta orası elym2#2 resimler ve videolar bölümüve elimdeki ss ler vardı senle ilgili sanırım atma zamanı geldi http://i.hizliresim.com/4mLZb4.jpg http://i.hizliresim.com/JLp7no.jpgal bak bakalım belki hatırlarsın forumda modorotor ayağına item istediğin günleri daha videoların da var betaları isterken onlarıda upload ederiz oyunu bırakınca bakıyorum da tavrın değişmiş hoş değişsse ne olur kaç yaşında bi çocuk olduğunu ve nasıl bir karaktere sahip olduğunu sadece ben değil tüm sv. biliyorgerçi oyunda çok kestim seni ondan bunlar anlıyorum seni

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kenann dedgi gibi 16-17 Yasndakilere Boyle yetkiler veriyorlar Akil Yasta Bastadir Ama bunlarda akil olsa keske vs icin kilic salliyorum Millete bana daliyor kesin diye agliyor :D

Son düzenleme:
Küfür hakaret argo kelimelerden sakının.Söylediğin kişiyi çok uzun süredir şahsen tanıyorum ve hiç bir yanlışını görmedim.

[I @kenkomako; sırf forumda yetki yetkili olabilmek için modorotorleri ovduğun çok belli oluyor zaten merak etme , ki zamanında murata (BRiaNN) a forumda ettiğin hakaretleri de biliyorum kalkmış şimdi argo kelimelerden sakının demişsin ,

daha sonra ''uzun zamandır tanıyorum hiç bir yanlışını görmedim'' de demişsin , farkındaysan ben sana kişisel fikrini sormadım veya açılan konunun bir mod. ile ilgili olupta senin de hemen iyi görünmek için böyle süslü yorumlar atmana gerek yok

sonuçta yetkililerin duvarına günaydın nasılsınız vs. yazdığını da görüyorum cidden bu beni çok güldürüyor hele imzana o şimdi bahriyeli yazıp senden 5 yaş küçük birine yaranmaya çalışman baya bi güldürdü :o[/I]

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 - Oyunu falan bırakınca tavrım değişmedi kurallarımız öyle bende gerekeni yapıyorum sana özel birşey değil
2 - İtem istemişimdir ama almadım vermedin bişini çalmadım birşey yapmadım sonuçta
3 - 16 17 yaşındakileri moderatör yapıyorlar diyorsun burada yaş sınırı yok ayrıca akıl yaşta değil baştadır
4 - Oyunu bıraktım oyunla hiç bir alakam yok lütfen olmıcak konular açmayınız

Konu editlenip kapatıldı iyi günler

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri