Xp deil Win7 @Enigm4SC nin dedigi gibi güç kaynagı bilgisayar kapansada dönmeye devam ediyor fişini çekmek zorunda kalıyorum fakat güç kaynagı çalıştıgı için sıkıntı olur diye korkuyorum.
İlk olarak Denetim Masasını açın ve oradan Güç Seçeneklerini açın.Güç Düğmelerinin yapacaklarını seçin.Güç düğmesine bastığımda Kapat bölümünün açık olduğundan emin olun.Açık ise Anakart üzerindeki PSU fişlerini çıkar.En son olarak ise olmazsa fişinden çek.Oda olmazsa başka bir bilgisayarcıya götür.Bu arada motor durmuyor derken ? Güç Kaynağı fanımı - yoksa işlemci fanımı yada kasa fanı ? Ek olarak sistem özellikleriniz ve işletim sisteminiz hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Aynen öyle güç kaynagı durmuyor dönmeye devam ediyor boşuna elektirik masrafı bu arada anakartım Foxconn g31-mv diğer bilgileri söylemedim istersen bilgisayar bilgilerimide yazarım.
Aynen öyle güç kaynagı durmuyor dönmeye devam ediyor boşuna elektirik masrafı bu arada anakartım Foxconn g31-mv diğer bilgileri söylemedim istersen bilgisayar bilgilerimide yazarım.
Fişini çekersen sorun olmaz ama büyük ihtimal sorun şu ;
Anakart üzerinde güç kaynağını bağladığın noktalardan birini yanlış bağladın.Yani Pin girişlerini.Bu bağlantıyı bir bilgisayarcıya baktırarak düzeltebilirsin.Ama daha önce yaptığın bilgisayarcıya gösterme.Sana tavsiye vereyim.O adamın amacı ya para kazanmak.Ne kadar çok format - tamir o kadar çok para hesabı yada gerçekten bir şey bilmeyen bir diploma sahibi

Fişini çekersen sorun olmaz ama büyük ihtimal sorun şu ;
Anakart üzerinde güç kaynağını bağladığın noktalardan birini yanlış bağladın.Yani Pin girişlerini.Bu bağlantıyı bir bilgisayarcıya baktırarak düzeltebilirsin.Ama daha önce yaptığın bilgisayarcıya gösterme.Sana tavsiye vereyim.O adamın amacı ya para kazanmak.Ne kadar çok format - tamir o kadar çok para hesabı yada gerçekten bir şey bilmeyen bir diploma sahibi
Katılıyorum sağol en iyisi bir bilgisayarcıya götürmek.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)