Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Bilgisayar kapanmama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dontstay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 813
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar geçenlerde bilgisayarı tamirciye götürdüm götürmemin sebebi ise anakart'a elektirik gitmiyordu neden bilmiyorum ardından adama verdim yaptı fakat şimdi ise bilgisayarım kapanmıyor bilgisayarı kapatıyorum herşey düzgün kasadan tık diye ses geliyor kapanması lazımken motor dönmeye devam ediyor adama götürdügümde ise sebebini bilmedigini söyledi. Ne yapabilirim yardım edin lütfen.

Merhaba arkadaşlar geçenlerde bilgisayarı tamirciye götürdüm götürmemin sebebi ise anakart'a elektirik gitmiyordu neden bilmiyorum ardından adama verdim yaptı fakat şimdi ise bilgisayarım kapanmıyor bilgisayarı kapatıyorum herşey düzgün kasadan tık diye ses geliyor kapanması lazımken motor dönmeye devam ediyor adama götürdügümde ise sebebini bilmedigini söyledi. Ne yapabilirim yardım edin lütfen.
Güç kaynağından kaynaklanıyor büyük ihtimal, bir elektronikçiye göster olmazsa bilgisayarcı da başka bir güç kaynağı deneyin.

Eger Bilgisayarın Xp İse Xp de kapanmama Sorunu Olusabiliyor arada Regedit’den “HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop” anahtarına ulaş ve “PowerOffActive” DWORD değerini bulup değerini “1” olarak değiştirEger Bu Sorununa Cözüm Olmadıysa donstay ozaman denetim masasında güç seçenekleri var, güç seçeneklerini aç, APM seçeneği varsa ona tıkla, oradanda gelişmiş güç yönetimi desteğini etkinleştir seçeneğini tıkla, büyük ihtimalle sorunun çözülecek, İkincisi Kesin Cözüm Olacaktır @;dontstay

İlk olarak Denetim Masasını açın ve oradan Güç Seçeneklerini açın.Güç Düğmelerinin yapacaklarını seçin.Güç düğmesine bastığımda Kapat bölümünün açık olduğundan emin olun.Açık ise Anakart üzerindeki PSU fişlerini çıkar.En son olarak ise olmazsa fişinden çek.Oda olmazsa başka bir bilgisayarcıya götür.Bu arada motor durmuyor derken ? Güç Kaynağı fanımı - yoksa işlemci fanımı yada kasa fanı ? Ek olarak sistem özellikleriniz ve işletim sisteminiz hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri