kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

İtemlerimin Çalınması Acil Yardım elymt2 4.server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan frd0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

hayır evimde oynuyorum internet cafelerde vb yerlerde acmıyorum.
Alla alla cok garıp bı durum insan şaşıyor eger evde kucuk kardesın fln calma durumunu yoksa cok acayıp bı sey cunku herkes carı afk bırakıp bı yerlere gıdıyor eskıden adamların bakımdan sonra kayboluyordu ıtemlerı sende kendı kendıne buhar olmus uçmus itemler :D

Bende çok şaşırdım evinde kimse yokmuydu kardeşin vs. ki gmler hesabın kod bankası gibi bi eydi sanırım ordan ne zaman ticaret yapılmış kimle yapılmış görüyordu sanırım belki yardımcı olabilirler...

Hyr evde eşim vardı oda pc basına geçmez ben yemek yerken yanımdaydı evde kmse yoktu car sehirde başlamış geldigimde itemler yoktu siz elymt2 gmlerisiniz degilmi

Öncelikle gecmis olsun kardesim.Ne ben nede konuya diger yorum yapan arkadaslar gm degiliz.Henuz bi gm dahil olmamis konuya.Sunu sormak istiyorum carinin derece puani - demiydi.Yanj agresif vs gibi biseymiydi.Mesela trde bi hile vardi korumali alanin disina cikartiyolardi.Yani korumali alanda vurup disari cikartip bizi kesip item dusuyodu ve senin carinda sehir atmis bu tarz biseyde olabilir.

ben bir yetkili değilim ama bunun bence oyun içi sorun değilse eğer bilgisayarınızı ele geçirmiş olabilirler virüsle filan. (tabi bu oyundan kaynaklanan problem değilse)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri