Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Pet-Gui SyStem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxkadirxx39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 107
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

herşeyi ekledim çalıştı 40k dada çalışır 34k 2089k eklemeyi düzgün yapın tab ayarlarını tekrar kopy paste ettiğinizde tab ayarlarınızı tekrar sıfırdan yapın iyice gözden gecirin düzgün eklediğinizde packınız oyuna girişiniz hatalı olmaz yanlış eklediğiniz için hata alırsınız syerr den hatalara bakarak düzenleme yapın tavsiyem budur yanlız benim bir problemim var konuyu açan arkadaş veya bilen birileri cvp yazabilir herşey iyi güzel bir iki tga düzenlemeside yaptım sıkıntım pet gelior tablo resmi açılıor şeffaf yuvarlak kısımda petin resmi gelmiyor sıkıntı nedendir syerr de sıkıntı göstermior sadece petin resmi gelmiyor

Slm Arkadaşlar Bu Sistemi Serverime ekleyemedim Ekleyecek Bir arkadaş Yardım Edebilirmi Yada Filesime Hatasız Şekilde Bunu Ekleye Bilecek Arkadaşlar Varsa Ücret Karşılığında Hatasız Ekletmek İstiyorum Bu Sistemi Ekleyecek Arkadaşa Ücret Verecem Fakat Hatasız Ekleme Ve quest Olması Gerekli Petler Lvl Atladıkça Petler Dehişmeyecek... Özelden Pm Atın Sizinle Konuşalım...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri