HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
playersettingmodule.py açıp editliyeceğinzhacıı sagol dıyecemde eksık anlatmıssın sayet ben anlamadım
game.py ile işimiz bitti şimdi ise efektleri ekliyelim
Kod:
Kod:[B][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=#808080]chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_EMOTICON+11, "", EmoticonStr+"fish.mse") net.RegisterEmoticonString("(fish)")[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
aratın altına
Kod:
Kod:[B][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=#808080]chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_EMOTICON+12, "", BuffStr+"redfenix.mse") net.RegisterEmoticonString("(b8)") chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_EMOTICON+13, "", BuffStr+"reniferek.mse") net.RegisterEmoticonString("(b9)") chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_EMOTICON+14, "", BuffStr+"icefenix.mse") net.RegisterEmoticonString("(b10)") chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_EMOTICON+15, "", BuffStr+"azrael.mse") net.RegisterEmoticonString("(b11)") chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_EMOTICON+16, "", BuffStr+"piesek.mse") net.RegisterEmoticonString("(b12)") chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_EMOTICON+17, "", BuffStr+"lewek.mse") net.RegisterEmoticonString("(b13)") chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_EMOTICON+18, "", BuffStr+"dziczek.mse") net.RegisterEmoticonString("(b14)") chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_EMOTICON+19, "", BuffStr+"tygrysek.mse") net.RegisterEmoticonString("(b15)")[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
nere acıp aratıp eklicez
Dostum efectleri yapıyorum ancak
Kullanıcı adı ve şifre yazdıkdan sonra Giriş yapılıyor.. Derken Oyun kapanıyor
Kullanıcı adı ve şifre yazdıkdan sonra Giriş yapılıyor.. Derken Oyun kapanıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)