- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben bi kere kestiğim bi adamı birdaha kesmek için bi çaba göstermem sende bunu anla. Seninle ilgili herhangi bi hedefim kalmadı çünkü. Senin dediğin iş nasıl olurdu onuda söyleyeyim attığımız vs eğer '3/0' değilde 3\2 falan bitmiş olsaydı kaybetmiş olduğum iki vs için çaba gösterme gereği duyardım. Kısacası konuyu daha fazla kirletme tebrik etmesini bil. Hadi iyi oyunlar kendi hesabına yakın hesaplarla vs atmanı öneririm senin için daha iyi olur en azından 3-0 değilde 3-2 falan kaybetme şansın olur. Bilmem anlatabildim mi?Rövanş diye bir bilgin yok sanırım öğrenmeni tavsiye ederim bence eğer korkuyor sanda söylüye bilirsin çekinmeden![]()
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Enerji ile aldığın vs den yaptığın havalara bak
o gün kardeşin varmış çarda hazır olmadığımı belirttim illa gel dediği için gittim kaçmadım vs den eğer sende korkmuyorsan vs ye beklerim bu vs yi madem o kadar büyütüyorsun ozaman ilk attığımız vs yi hatırlatırım yöngün bitti adamların dalmaya başladı onların videolarını neden atmadın ? mademki kedinden bu akdar eminsin bir vs ye daha çıkabilirsin benimle bu seferde alırsan bir daha pm falan göremessin tabi atabilme cesaretin var ise 
o gün kardeşin varmış çarda hazır olmadığımı belirttim illa gel dediği için gittim kaçmadım vs den eğer sende korkmuyorsan vs ye beklerim bu vs yi madem o kadar büyütüyorsun ozaman ilk attığımız vs yi hatırlatırım yöngün bitti adamların dalmaya başladı onların videolarını neden atmadın ? mademki kedinden bu akdar eminsin bir vs ye daha çıkabilirsin benimle bu seferde alırsan bir daha pm falan göremessin tabi atabilme cesaretin var ise 
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kız gibisin sadece çenen calışıyor icraata gelince büyük bi YOKLUKTASIN, o kadar adam tebrik etmiş gelip yine konuyu batırıyosun ki boş parazitsin benim yüzümden oyuna küsme sakın bak ben üzülürüm ondan sonra sen yancarlarınla falan vs at sonra bana vs teklifinde bulun ve lütfen ağlamayı kes
Kötü bi oyuncu olduğunu düşünen tek ben değilim baksana arkadaş daha seni yerden buraya kadar bulmuş ne diyim sana daha , bak dalgana yoksa keserim yine kurtulamazsın :l04:
Kötü bi oyuncu olduğunu düşünen tek ben değilim baksana arkadaş daha seni yerden buraya kadar bulmuş ne diyim sana daha , bak dalgana yoksa keserim yine kurtulamazsın :l04:- Katılım
- 25 May 2011
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yazılanları iyi okumamışsın yada gözlerinde sorun var belliki iyice okumanı tavsiye ederim ve ek olarakKeşke ilk vs mizide atsaydın neyse onu geçelim vs için tebrik ederim eğer gelirsen bu gece atılan vs nin rövanşına davet ediyorum cevabını bekliyorum forum üzerinden iletirsen sevinirim![]()
Kız gibisin sadece çenen calışıyor icraata gelince büyük bi YOKLUKTASIN
demişsin icraatta yoksunluk gösteren sensin ki bir vs ye daha gelemiyorsun
demişsin tekrar gel vs ye bakalım kim kimi kesicek görelim sadece gün ve saat belirt başka çene yapma olur mu saat gün benim için hiç fark etmez sadece söyle tabi kesilmekten korkmuyor isenbak dalgana yoksa keserim yine kurtulamazsın
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yazılanları iyi okumamışsın yada gözlerinde sorun var belliki iyice okumanı tavsiye ederim ve ek olarak
demişsin icraatta yoksunluk gösteren sensin ki bir vs ye daha gelemiyorsun demişsin tekrar gel vs ye bakalım kim kimi kesicek görelim sadece gün ve saat belirt başka çene yapma olur mu saat gün benim için hiç fark etmez sadece söyle tabi kesilmekten korkmuyor isen
AĞLA:m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)