Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hayırlı satışlar.
Hayırlı satışlar.
Teşekkürler.
fatihbab34' Alıntı:qarezz01' Alıntı:fatihbab34' Alıntı:qarezz01' Alıntı:fatihbab34' Alıntı:S.a derdin ne senin
http://www.mpcforum.pl/topic/1174505...feistygraphic/bir günde kendi tasarladığınız emek harcadığınız bir şeyi satmaya çalışın ayıp ya.... Hep derme çatma işler.
??
Konuda psd verildi farkındaysan indirip de bakabilirsin script'i hiç bir şekilde yok
hiç indirip bakmayi denedin mi ? şikayetini napiyorsun bilmiyorum ama size aciyorum.. Yazıkk. Uğraşip yaptiğim şeyleri gidip şikayet ederek kapatiyorsunuz
ya Hakkim HARAM OLSUN!...
kesin öyledir evet .... http://www.mpcforum.pl/topic/1174505-animowany-interface-logowania-by-feistygraphic/#entry10058343
Bir daha düşün "Hak" derken benim seninle bir porblemim yok şahsi olarak benim tek sinir olduğum nokta olan birşeyi satmaya çalışmak birde 25 tl yaz<mışsın asıl sen utan tabi yüzün varsa...
Kendinle kariştirma beni. Butonlarin tasarimlari python içeriklerimiz bile farkli gel teama .py'leri gösterelim ? konuyu gereksiz yere kirletme senin gibiler olmasa bunlar ücretsiz paylaşilir.
kesin öyledir... Benim gibiler olmadığı için sizin gibileri sağdan soldan bulduklarını insanları kandırmak için 3+5 kuruş menfaat için satmaya çalışıyorlar . Ayrıca farklı veya değil olna birşeyi sen ne hakla satarsın. O adam bunu bedavaya sunmuş insanlar yararlansın diye sen ve senin gibi çıkarcılar 2-3 editlemeyle satsın diye değil dediğim gibi şahsi olarak algılama bunu.. Yap kendine ait tasarım o kadar güveniyorsan kendine sonra sat öyle sağdan soldan aldıklarını satarak kendinizi küçük düşürmeyin...
Doğru tasarimi biz yapdik diye bir şey demiyoruz.Python bizim ister inanirsin ister inanmassin şimdi kaybol.
İşte bu ve bunun gibileri herşeyi bildiklerini sanır. Başta sadece psd sini olduğunu idda edip sonrada button ve kodlama farklı diyor ne diyelim iyi kıvırıyorsun...
İşte bu ve bunun gibileri herşeyi bildiklerini sanır. Başta sadece psd sini olduğunu idda edip sonrada button ve kodlama farklı diyor ne diyelim iyi kıvırıyorsun...
Farkındaysan sen bana o konuyu atmadin.Farkli bir konu attin ilk attiğin konu psd ve ben oradan aldim. Sen bu konuyu attin,onu başka kişi kodlamiş ve yorum olarak atmiş. Ve bende kendim kodladim. Ve sana onun kiyle benim kodladiğim farkli ,farkli olduğu buradan da anlaşilir.
1-Pythonlarimiz farkli kod içerikleri başka py üzerinden yapilmasi
2- Butonlari v.s farkli yerleri
3- Bu pythonda 10lu anime yapilmiş ateş animesi ve benimkinde yok.
Şimdi anladin mi ? Kendi işine bak! :ka19:
Son düzenleme:
Farkındaysan sen bana o konuyu atmadin.Farkli bir konu attin ilk attiğin konu psd ve ben oradan aldim. Sen bu konuyu attin,onu başka kişi kodlamiş ve yorum olarak atmiş. Ve bende kendim kodladim. Ve sana onun kiyle benim kodladiğim farkli ,farkli olduğu buradan da anlaşilir.
1-Pythonlarimiz farkli kod içerikleri başka py üzerinden yapilmasi
2- Butonlari v.s farkli yerleri
3- Bu pythonda 10lu anime yapilmiş ateş animesi ve benimkinde yok.
Şimdi anladin mi ? Kendi işine bak! :ka19:
hehe o kadar farklı ki buttonlar giriş yazısını türkçe yapmadığın için öylece bırakmışsın
+ olarak ben sana attığım linkte konu altında adam vermiş zaten bu o veya bir başkası yapmış önemli olan o değil önemli olan paylaşılan birşeyi editleyip satmaya çalışmanız.. Diyorum eğer kendine o kadar güvenin varsa yap kendine özgü bir tasarım sonrada onu py ye dök o zaman takdir edelim..Paylaşılanı satarak birşey bekleme..- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)