OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Bir Gün Dönecekmiş:):)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kartalekin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 186

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Manchester City'nin, Barcelona'dan transfer ettiği Fildişi Sahilli futbolcu Yaya Toure, İspanyol kulübüne bir gün geri döneceğini söyledi.
İspanyol radyo istasyonu RAC-1'e açıklamalar yapan Manchester City'nin çiçeği burnunda futbolcusu Yaya Toure, Barcelona'dan ayrıldığı için üzgün olduğunu ancak birgün Katalan kulübüne geri döneceğini söyledi. 27.5 Milyon pound bonservis bedeli ile İngiliz ekibine transfer olan Toure, "Barcelona benim hayatım. Birgün geri döneceğime eminim" ifadelerini kullandı. İngiliz ekibine transfer olarak Premier Lig'deki en yüksek maaşlı futbolcu olan ünvanını kazanan Fildişi Sahilli futbolcu, "Nou Camp'tan ayrılmak zor ve karışık bir karardı ama ayrılmam gerekiyordu. Çünkü kalsaydım oynamam zor görünüyordu. Yedek kulübesinde oturarak da para kazanmak istemedim. Ancak burada da kardeşim Kolo ile beraber oynayacağım" şeklinde konuştu.

Kaynak : DHA

Barcelona'nın akıllı bir yönetimi var daha seni alırmı beeee:):)Çuuuuuk beklersin:)

Var mı Dönebilir Diyen????

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri