HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Forumda yaklaşık 3-4 defa görevinden ayrılmış biri olarak, eylül ayınca son kez bırakacaktım. Tek fark görevimi siz almış oldunuz.
Görevimin alınma sebebi;
Elym2'de arkadaşımın benim için ticket atmışlar mı sorusuna cevap vermem, atmışlar demem. "Çarım hakkında ticket varmı / x nickli çarı devraldım hakkında ticket var mı" şeklinde ticket atanlara zaten dönüş yapıyoruz, arkadaşımız sorunca torpil oluyor nedense. Bu da ayrı bir konu tabiki.
Ticket olup olmadığını söylemek yasak olsa (yasaksa bile bu konuda bir bilgi yok ticket odasında) zaten yapmam. Yapsam bile gidip yaptın mı diyene yaptım diyecek kadar gerizekalı değilim.
Bu konuya da peacemackers güle güle yazıp kapatacak büyük ihtimalle.
Herkese iyi forumlar.
Forumda yaklaşık 3-4 defa görevinden ayrılmış biri olarak, eylül ayınca son kez bırakacaktım. Tek fark görevimi siz almış oldunuz.
Görevimin alınma sebebi;
Elym2'de arkadaşımın benim için ticket atmışlar mı sorusuna cevap vermem, atmışlar demem. "Çarım hakkında ticket varmı / x nickli çarı devraldım hakkında ticket var mı" şeklinde ticket atanlara zaten dönüş yapıyoruz, arkadaşımız sorunca torpil oluyor nedense. Bu da ayrı bir konu tabiki.
Ticket olup olmadığını söylemek yasak olsa (yasaksa bile bu konuda bir bilgi yok ticket odasında) zaten yapmam. Yapsam bile gidip yaptın mı diyene yaptım diyecek kadar gerizekalı değilim.
Herkese iyi forumlar.
Son düzenleme:
Merhaba,
Görevimin alınma sebebi;
Herkese iyi forumlar.
Kendine iyi bak Kardeş ALLAH'a emanet ol bazen olmakdık yere suçsuz yere insanın hakkı yenilebiliyor eğer sen kendine emin isen sorun yoktur.
Kendi sonunu kendin hazirladin Cengo ne yapacak cok merak ediyorum ama onunda yakinda Fisi Cekilcek...
Kendi sonunu kendin hazirladin Cengo ne yapacak cok merak ediyorum ama onunda yakinda Fisi Cekilcek...
Senin / loncandaki adamların gibi yan çarımla küfretmiyorum ben en azından. Forumdaki görevimin bana kazandırdığı bir şey yoktu rahat ol sen.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)