Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Gecenlerde bı arkadaşımız pvp server açtı ve tanıtım ıcın sunum hazırladı ve sabıtlenmesını ıstedık ve bunun ıcın maıl atıldı gelen cevap ıste budur.............[TABLE="class: cf gJ"]
[TR="class: acZ"]
[TD="class: gF gK"][TABLE="class: cf ix"]
[TR]
[TD][h=3]Turk Mmo[/h][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="class: gH"]10 Nis (2 gün önce)
[/TD]
[TD="class: gH"][/TD]
[TD="class: gH acX"]
[/TD]
[/TR]
[TR="class: acZ xD"]
[TD="colspan: 3"][TABLE="class: cf adz"]
[TR]
[TD="class: ady"]Kime: bana
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba,
Metin2 pvp server tanıtımları bölümünde konu sabitletmek aylık 150 TL
Anasayfada kategori reklam aylık 150 TL banka hesap numaraları vs simdi dusunuyorumda sızce adaletlı bır sıstemmı tmm bu forumda bır sekılde ayakta durucak ama bukadar da olmazkı cüzzi bir miktar talep edilir 150 tl tam bır uçuk rakam maalesef insanlar bır seylere emek verıyorlar tmm 150 tl ben verıcem ama sabıt olunca devamlı en ustte durucak 2.sıraya dahı ınmıyecek sacmalık
[TR="class: acZ"]
[TD="class: gF gK"][TABLE="class: cf ix"]
[TR]
[TD][h=3]Turk Mmo[/h][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="class: gH"]10 Nis (2 gün önce)
[/TD]
[TD="class: gH"][/TD]
[TD="class: gH acX"]
[/TD]
[/TR]
[TR="class: acZ xD"]
[TD="colspan: 3"][TABLE="class: cf adz"]
[TR]
[TD="class: ady"]Kime: bana
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba,
Metin2 pvp server tanıtımları bölümünde konu sabitletmek aylık 150 TL
Anasayfada kategori reklam aylık 150 TL banka hesap numaraları vs simdi dusunuyorumda sızce adaletlı bır sıstemmı tmm bu forumda bır sekılde ayakta durucak ama bukadar da olmazkı cüzzi bir miktar talep edilir 150 tl tam bır uçuk rakam maalesef insanlar bır seylere emek verıyorlar tmm 150 tl ben verıcem ama sabıt olunca devamlı en ustte durucak 2.sıraya dahı ınmıyecek sacmalık