ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Char Devir Alındı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxcezaxx456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 252

xxcezaxx456

Level 7
TM Üye
Konular
250
Online süresi
15h 6m
Reaksiyon Skoru
171
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
182
MmoLira
34
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Bazi Vatandaşlarımız Sanki Ben "TuqceIspir" Hesabıyla Milleti kız gibi davranıp dolandırdığımı söyleyenler var fakat.
ben hesaba girmeye başladım andan beri yakın arkadaşlarımın hepsi Benim MaviAzrail Olduğumu Bilmektedir. Ötekileride Önemsemedim şahsen cevap vermedim ki hata yapmışım sanki ben birini dolandırmak için o hesapla dolaşmaya başlamışım gibi bir şey çıktı şunu demem gerek ki Dostlarımı hiç yarı yolda koymadım ve tek savaşçı yetmiyor ondan dolayı şaman düzme kararı almıştım ve bu kararım sadece dostlarım için aldığım yardım amacıyla devam etmek istediğim bir fikirdir. Herkesin Bildiği Üzere TMaviAzrailT Nickli Hesabım Suram Yani ban yedi ondan dolayı ona giremiyorum.
Bazi Arkadaşlar Açığımızı Bulamadıkça Çamur Atma Derdinde Arkadaşlar Boşuna Atmayın çamuru bu sefer izi kalmaz ben oyunu bırakmadan öncede Venüs Resimlerde açtım konuyu Charı Devir Aldım diye benim değil hesap Eski Bir Bayan Arkadaşımındı ve bana verdi sağolsun bundan dolayı o hesapta takılıyorum açık bulamadıkça saçmalamayın lütfen..
Eğer ki İsterseniz O Konunun Linkini Atarım 2013 senesinde devir aldım hesabı diye konu açmıştım Venüs Resimlere Yeterki boşa Konuşmasınlarda Çünkü Sıkıcı oluyorsunuz sizden basit laflar değil daha komik ve ağır laflar istiyorum :)

VpyYMq.jpg

Herkese İyi Forumlar.
İyi Eğlenceler Dilerim.

Kardesim sen kafanı sıkma kimin ne oldunu biliyoruz sana sonsuz güvenıyoruz seviliyorsun XxXAaAaXxX :)

Venusdekı Herkez Mevzuyu Bılıyorda Merkurlulerın Bılmesı İçin Paylasdı Heralde Arkadasımız ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri