Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

intenservers şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cokobo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@intenservers; açıklama bekliyorum

Bu Kişinin konu açma sebebi mail sistemidir . Bu Kişi geri iade istiyor ve oyuna giremediğini söylüyor arkadaş filesi sen kurcaksın biz kurmuyacaz ee oyun açıkmı değilmi bundan bizene ? biz sunucuyu sana sağladık ve sen dedin mi files kurun oyuna girecem hayır demediniz siz dedinizki kendi filesimi kurucam ee oyuna giremediğinden bizene ? bizi ilgilendiriyormu ? . Bide iade istiyor 10-15 gündür sunucuyu kullanıyorsun ben geliip sana iademi yapayım ?

Sayın Yöneticim mail hizmeti çalışmadığını söylüyor ve bunu önceden demedi mail hizmeti falan çalışıyormu diye , ve şimdide gelip mail hizmeti çalışmıyor iade yapın ben sizinle anlaşamıyorum diyor , yaw tamamda sen kaçgündür sunucuyu kullanıyorsun arkadaş sunucu bize bedavamı geliyor .

Kişiye İade yapılmıyacaktır iade istiyorsa 16 gündür sunucusu açık oyuna girmemesi bizi ilgilendirmez neden derseniz files kendisi kuracaktı artık bu bizi ilgilendirmez + 2 tane host verdik . İkisinin ücretini çıkararak ödemeyi iade yapabiliriz .

4 GB Sunucu 16 Gün kullanma 50 TL + Fatura kestiğimiz için %18 kdv çıkartılıp ödemesini iade edebiliriz .

Sunucuyu kullandığım falan yok ne sitem var ne hackshieldim bana söz verdiğin hiç bir şeyi yerine getirmedin malesef 16 gündür bekliyorum demekki.Birde üstüne tehtid etmen yetiyor.Benim tam param ödenmedikçe ne turkmmodan nede savcılığa başvurucağım tehtid ve dolandırıcılık dilekçesinden vazgeçmiyeceğim.Benim hakkım neyse onu sizden istiyorum bu kadar.

Firmanin ranki alindi bu sikayet çözüm olmadıkça rank verilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri