InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

nvstreamsvc.exe Hatası lütfen cevap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xmennoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

xmennoz

Level 5
TM Üye
Konular
50
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar pvp ye giremiyorum sanıyorsam invidia nın programıymıs anti hile sistemi engelliyor ve oyuna giremiyorum lütfen yardım edin

Oyuna gireceğin zaman anti-virüs ile ilgili programlarını kapatıp öyle oyuna girmeyi dene.

Bazı virüs programları ile exe'ler üzerinde online oyunlarda sıkıntı yaşatabiliyor.

Oyun oynadıgınız bilgisayarlarınızda süreklilikli anti-virüs programları kullanmazsanız böyle ufak sıkıntılarlar karşılaşmazsınız.

Sadece taratmak istediğinizde kullanabileceğiniz sağlam anti-virüs ve anti-malwarebytes programları mevcut onlara göz atın.

Başlat - Çalıştır - Komut İşlemleri (CMD) üzerinden sırasıyla

Kod:
[COLOR=#0000FF]sc stop "NvStreamSvc" 
sc config "NvStreamSvc" start= disabled [/COLOR]

nvcstreamsvc.exe tekrar aktif etmek istediğimizde '' disabled '' kısmını '' enabled '' yapıp aktif duruma getirebilirsiniz.
yukarıda yazdıklarımız sistemde çalışan uygulamayı durdurur diğer 2.kod ise nvcstreamsvc.exe bilgisayar yeniden açıldığı zaman açılmaması içindir.

nvcstreamsvc.exe tekrar aktif edilmek istendiğinde alttaki gibi '' enabled '' olarak girilmektedir.

Kod:
[COLOR=#0000FF]sc stop "NvStreamSvc" 
sc config "NvStreamSvc" start= enabled [/COLOR]

Son düzenleme:
Banada Yardımcı Oldu eyw 12321

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri