mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ely#2 EL Cıkarma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saved06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ely2# İcin El Cıkarmasını İstiyormusunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyunun sorumlusu Shorty açıklamalarını yaptı ve siz daha neyi üsteliyorsunuz.Elymt2 eskisi gibi Suralarda EL çıkartma olayı gelmiycek diye bir çok kez söylemişti arkadaslar daha fazla üstelemeyin.

Üsteleyen yok ki konu eski zaten :D

Bunu daha önce açıkladım yine açıklayayım.

Biz YMIR firmasının Official Yayıncısı veya Yapımcısı değiliz, Kullandığımız oyun dosyaları şirketden sızdırılmış dosyalar 2009 - 2013 Yılları arasında oyuna mudahale edemiyorduk dolayısıyla hata düzeltmelerinde etkili bir çalışma yapamıyorduk.

2009 - 2013 yılları arasında oyunda yapabildiğimiz değişiklikler Görevleri düzenlemek, yeni görevler oluşturmak ve yeni itemler eklemekten ibaretti. ( Oyunu etkileyen büyük açıklarda reverse engineering methodlarıyla diff patch hazırlıyorduk )

2014 Yılına girdiğimiz ilk haftalarda Metin2 Client ve Server Dosyalarının kaynak dosyaları internete sızdırıldı ve bu dosyalara ulaştık.

Adresinden 2.3 GB Boyutundaki dosyayı indirip C++ Bilginiz varsa yapabileceğimiz değişiklikleri görebilirsiniz.

Bu bağlamda artık oyunun herhangi bir yerine istediğimiz şekilde mudahale edebiliyoruz ve yıllardır sunucularımızda mevcut olan hataları kaynak dosyalar aracılığı ile düzeltebiliyoruz.

İşin teknik ve yönetim kısmından bir haber oyuncu olarak sadece oyununuza bakmanızı öneriyorum silah çıkartma olayı tekrar gelmeyecektir.

SHORTY açıklama yaptı gelmiyecek geri el çıkarma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri