DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Oyunun gıdısatı hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan goksel245
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 789

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ıyuriı;16600769' Alıntı:
bugun oyuna girdimde yemin ederim yazık olmus ha onu gectim sırf banı acmamak icin neler yapiyolar ayıp baska bisi deil genede saygımı bozmuyorum 999 gün ban sınırsızmıs hahaha :d ozamn niye 999 tarih koyuyosunuz cok acayipsiniz vallahi :d garip biri de cikıp acıklasın bakiyim tarih koyup yinede süresiz ban atmak ne kadar acayip hem 999 gün yaziyor acayipin biri cıkıp diyor 999 gün süresiz demektir diye :d explain pls

berk oyun bıtmıs zaten 999 gün yedın merkür halkı biliyor zaten bende saitım 6-7 tane ss ben atmıstım öle ban yedin biliyorsn ama üzüldüm charının acılmamasını dilerm en yakın zamanda acılır.

:D SUÇSUZ YERE BAN YERSİN :D İnsana Küfür Ettirirler :D Bırakıorum Bu Saatten Sonra Hadi Hepinize Sktir.
Kimse durduk yere ban yemez kardeşim :D Artık adminler takmıyo sv leri kapansada kurdulsak diyorlar bence bazılarıda 5 senedir böyle oynana oyunu ve burda oynayan adamları resmen kovuyo bu sv böyle oynamak istemeyen gider diyo yani artık adminlerde ilgilenmiyo zaten ilgilenmiyorlardı hiç ilgilenmiyorlar artık

BUGUN OYUNA GİRDİMDE YEMİN EDERİM YAZIK OLMUS HA ONU GECTİM SIRF BANI ACMAMAK İCİN NELER YAPİYOLAR AYIP BASKA BİSİ DEİL GENEDE SAYGIMI BOZMUYORUM 999 GÜN BAN SINIRSIZMIS HAHAHA :D OZAMN NİYE 999 TARİH KOYUYOSUNUZ COK ACAYİPSİNİZ VALLAHİ :D GARİP BİRİ DE CİKIP ACIKLASIN BAKİYİM TARİH KOYUP YİNEDE SÜRESİZ BAN ATMAK NE KADAR ACAYİP HEM 999 GÜN YAZİYOR ACAYİPİN BİRİ CIKIP DİYOR 999 GÜN SÜRESİZ DEMEKTİR DİYE :d EXPLAİN PLS

Sen hala zırlıyonmu la değişik :D :D

aga sonuçta biz burda müşteriyiz onlarda buranın sahibi ise kafalarına gore değilde müşterilerin istediği gibi yapmalı sonucta biz dunnyanınn editinş çektik sv den ve en az 4 iteme sura savunması getirdik , büyü hızını ona gore ayarladık şimdi ise o itemleri çöp oldu var mı böyle bişey @Shorty; doğru değil mi setleri biz buna gore ayarladık

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri