tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Uyguna bırakıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M0FOS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 236

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Oyunu Bırakıyorum Sıkıldım Artık Oyüzden. Bazı Satlık İtemlerim Var Şimdi Görmüş Olduğunuz Gibi Tek Tek Yazdım

4 PARÇA İTEM SATILMIŞTIR BİLGİNİZE

Evet İtemlerimiz Şunlardır ;

A.Turkuaz Takımı +9 ; +15 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +15 Çift El Savunması +15 Saldırı Değeri +6 Büyü Hızı

Anka Ayakakbı +9 ; +15 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +15 Çift El Savunması 100 Hp +12 Exp bonus sansı

Elf Yayı +9 ; Çift Yarı 10 Delici Vurma Şansı +8 Çeviklik +10 Orklara Karşı Güçlü +6 Ölümsüzlere Karşı Güçlü

Şahin Kalkanı +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü +12 Güç Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +6 Orklara Karşı Güçlü +8 Exp Bonus Şansı

Aslan Ağzı Kalkan +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +8 Güç +20 Şeytanlara Karşı Güçlü +6 İki Kat Yang Kazanma Şansı

Kaplan Kalkanı +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü Sersemlik Karşısında Bağışıklılık +4 Çeviklik Yavaşlatma Karşısında Bağışıklılık +10 Orklara Karşı Güçlü

Boa Boa Mührü

Çöl Savasçısı (e)

Başlık (e)

Altın Kolye +9 ; +3 Sersemletme Şansı +10 Kritik Vurma Şansı +10 Çift El Savunması +10 Kılıç Savunması +12 Sp Üretimi

Deri Çizmesi +9 ; +10 Bıcak Savunması +15 Kılıc Savunması +10 Çift El Savunması +10 Kritik Vurma Şansı +12 İki Kat Yang Düşürme Şansı

Çelik Kapşon +9 ; +10 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü +15 Büyüye Karşı Dayanıklık +8 Hp Üretimi +10 Şeytanlara Karşı Güçlü +10 Hayvanlara Karşı Güçlü

Oyundaki Adım ; M0FOS Tanıyan Biliyor Zaten Güven Probleminde Sıkıntınız Olmasın

Ödeme Sadece Bankadan Olucak Gaziantepde Oturvarsa Eldende Alabilir . Her Bankada Hesabım Bulunmaktadır .

Oyun İçide Bi 6 T Nakitim Çıkar Rahat

1 T ; 2 TL Dir

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri