HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Resistances Benim Deil Oyundan ISpeendOrdie Bir Savascıya Devretmişimdir Bilginize Dikkat Edin
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Çarını Vermeden 1 gün Önce yazıcaktın onu Bence Loncamdan bir adamı soyuyor ve sonra devredildiği Yazıyor Garip.
Ne Garip Reistances Bugun Bır Adamı Soyuyor Ve Yarım Saat Sonra Çarı Devrettım Dıye Konu Açıyor Garıp.
Kımsenın Hakkına Gırmek Istemıyorum
Hayatında Başarılar.
Ne Garip Reistances Bugun Bır Adamı Soyuyor Ve Yarım Saat Sonra Çarı Devrettım Dıye Konu Açıyor Garıp.
Hayatında Başarılar.
Hayatında Başarılar.
Çarını Vermeden 1 gün Önce yazıcaktın onu Bence Loncamdan bir adamı soyuyor ve sonra devredildiği Yazıyor Garip.
3 kardeşimde benım yerime söyliyceklerımı söylemiş bende ekleme yapmak istiyorum
Yanlış yapıyorsun bunu söylemek isterim bizi kandırman önemli değilde kendını kandırman kötü bişi
Ne biliyim işte bi insan su hayatta insan olarak yaşamıyorsa neden ne amacla yaşıyor yada zengin olmak sanal alem pc oyunlarında 1.ci olunca bunun sonu gelmiyckemi diğe düşünüyor Sultan süleymana bile kalmadı bu dünya HATIRLATIRIM.
Herkezi kandırabilirsin ama KENDINI ASLA.
Yanlış yapıyorsun bunu söylemek isterim bizi kandırman önemli değilde kendını kandırman kötü bişi
Ne biliyim işte bi insan su hayatta insan olarak yaşamıyorsa neden ne amacla yaşıyor yada zengin olmak sanal alem pc oyunlarında 1.ci olunca bunun sonu gelmiyckemi diğe düşünüyor Sultan süleymana bile kalmadı bu dünya HATIRLATIRIM.
Herkezi kandırabilirsin ama KENDINI ASLA.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)