Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Freebsd 5.5 MysQL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaMaK529
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Bir Çogumuzun Server Filesi Yükletikden Sonra Start Vericeği Zaman

mysql_real_connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)
failed, retrying in 5 seconds

Alior Bu Konuya Açiklik Getirmek İsdedim Bir Çogumuz Bu Hatayla Karşılaşior

Bunun Nedeni ise Freebsd 5.0 MysQL Destegini Çekti Bu yüzden bir Çogumuz Freebsd 5.5 MysQL Kullanıor
MysQL 5.5 Her Filese Uyumlu Deildir Evet Bazi Fileslerde Calışabilir Ama Pet Sistemi Kostum Sistemi Gibi Sistemler Calışmaya Bilir Bunun Sebebi Uyumlu Olmadigindandir

Lütfen: Freebsd Alirken Bilişiminizden MysQL 5.0 yüklemesini Soylerseniz Bu Tür Sıkıntılarla Karşılaşmazsiniz.
Lütfen Duyarli Olalim Server Files Paylaşan Arkadaşlarımızın Konusunu Kirletmeyelim Lütfen.

Hayırlı Forumlar.

Son düzenleme:
Bu konuda en tecrübeli kişilerden biri olarak söylemek istediğim bazı şeyler var.

Herkesin sizler gibi 5.0 sürümünde kalmaya çalışması tamamen gereksiz bir durum,
bahsi geçen hatanın nedeni uyumsuzluk ama bu uyumsuzluğun asıl nedeni ve çözümü sandığınızdan da basit.

Sorun MySQL 5.0.x için hazırlanmış olan MySQL dosyalarını daha üst sürümlerde kullanmaya çalışmanızın yanında,
Başka bir sunucunun MySQL dosyalarını sizin için gerekli ve gereksiz olacak şekilde almanızdan kaynaklanır (Ben buna kısaca kirli diyorum).

Basitleştirilmiş çözüm olarak bir filesın MySQL dosyalarını sunucuda ilgili klasöre atmadan önce başka bir klasöre çıkartarak gereksiz dosyaları silerek kirliliğin önüne geçerek hata alma ihtimalinizi en aza indirmiş olursunuz.

Üzerinde çalışmaya başlıyorum kısa bir süre sonra da MySQL 5.5.x & 5.6.x destekli server files yapımına başlamayı düşünüyorum.
Bunu tamamen sıfırdan yaparak sistemin yeni düzene tamamen uyumlu olmasını sağlamayı hedefliyorum.

Kolay gelsin...

Forumda Bir Çogu Server Filesi 5.0 Uyumlu Bunun İçin Freebsd Alirken MysQL 5.0 İsderlerse Bilişimler Ona 5.0 MysQL Yüklüor Zaten En Kisa Yöntem Budur Zaten 5.5 MysQL Senin Konuna Yonlendiriyorum En altindaki Kodlari Uygulayarak Kurulum Yapinca Bu sefer Kostüm Pet Vs Hatalar Cikior Calışmior Sen Uyumlu Files Çikarana Kadar Adamlar Ne Yapacak Peki Çözümü 5.0 MysQL Yüklemeleridir

Hayırlı Forumlar.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri