Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
...İlk Önce Merhabalar...
Adınız : Rasim
Soyadınız : Zengin
Yaşınız : 15
Yaşadığınız Yer : Samsun/Bafra
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Her pozisyonda görev yaptım ancak REKLAMCI arıyorsanız, hiç bakmayın.
Günlük Online Süreniz : Bunu özel görüşelim.
Özellikleriniz : Filezilla, Navicat, Putty vs. Programlardan Anlarım
İletişim Adresi (skype):rasimzengin2001
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : KingMT2, Craft2, ZigonMT2, NovaMT2, ZorMT2, UnicornMT2, JustMT2, KingsMT2, Mt2Only, TrTeam2, LoveMetin2, MinerMT2, LostMT2, LafMt2 , NorthMt2 ve ismini hatırlayamadıklarım...
Adınız : Rasim
Soyadınız : Zengin
Yaşınız : 15
Yaşadığınız Yer : Samsun/Bafra
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Her pozisyonda görev yaptım ancak REKLAMCI arıyorsanız, hiç bakmayın.
Günlük Online Süreniz : Bunu özel görüşelim.
Özellikleriniz : Filezilla, Navicat, Putty vs. Programlardan Anlarım
İletişim Adresi (skype):rasimzengin2001
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : KingMT2, Craft2, ZigonMT2, NovaMT2, ZorMT2, UnicornMT2, JustMT2, KingsMT2, Mt2Only, TrTeam2, LoveMetin2, MinerMT2, LostMT2, LafMt2 , NorthMt2 ve ismini hatırlayamadıklarım...
Kişisel Özelliklerim
1. Kolay Kolay Sinirlenen İnsanlardan Değilim.
2. Lise 1'e Bu Sene geçtim
3. 16 Yaşımı Doldurmak Üzereyim.
4. Samsun'da İkamet Etmekteyim.
5. Ben Gm Seçilmek İçin 50 Tane 70 Tane Serverde Gmlik Yaptım Diye Sallamam. Gmlik Yaptığım Server Sayısı 18'dir. [4'ü Kendi Serverimdir.]
6. Ocak 2008 Tarihinden Beridir Metin2 Alemindeyim. (Gün Saymadım Yalan Olmasın)
Özelliklerimle Devam Ediyorum
1. Oyuncularla Mesafemi Korurum.
2. Oyundayken Kimseyi Tanımam.
3. Herkeze Eşit Haklar Tanırım.
4. Adalet Çok Önemli Bir Özelliğimdir.
5. Oyun İçinde Saygım Sonsuzdur.
6. Asla Küfür, Hile vb. Şeyleri Kullanmam.
6. Asla Küfür, Hile vb. Şeyleri Kullanmam.
7. Son ve En İyi Özelliğim Teknik Aksaklıklara Msn, Oyun vs. Çevrimiçi Olmasam Bile Telefonla Destek Veririm.
8. Günlük Online Saatim Sabah 12.00 - Akşam 23:50 Arasındadır.
9. Kendi Serverlerimi Ekonomik Yetersizlik Nedeni İle Kapadım. [Öğrenciyiz Sonuçta]
10. Serverde Filezilla, Navicat, Putty ve VirtualPC Bilgisine Sahibim. [Server'a İstediğinizi Ekleyip-Kaldırabilirim.]
11. Oyunculara Karşı Saygım Sonsuz Olduğu Gibi Oyun Takımınada Saygım Sonsuzdur. Alınacak Her Karara Harfiyen Uyarım.
12. Rütbem Önemli Değil. [İster TL Yapın İsterseniz GM Kararlara Saygı Duyarım]
13. Profesyonel Bir Gm Arıyorsanız Benden İyisini Bulamacağınıza Eminim.
14. Teknik Sorunlar Dışında Kesinlikle Putty, Navicat vs. Şifrelerini İstemem. Zira Bir Sorunda Şifremizi Kötüye Kullandın Denmesini İstemem. [Zaten Dedirtmem.]
KISACA;
Gerçek Teknik Destek
Cep Telefonum sürekli açıktır, bu sayede ben bilgisayar başında olmadığım zamanlarda dahi size gereken desteği sağlayabilirim.
%100 User Memnuniyeti
Hiçbir oyuncunun hakkını yemeden, gereken kuralları uygular, cezalarını veririm. Asla oyunda adaletsizlik yapmam. User kaçırmam.
GM'lik İçin Neden "FurstAxE"?
Ocak 2008'den beri metin 2 oynadığımı söylemiştim zaten. Oyun hakkında gerek yönetim gerek oyunculuk konusunda bilgi sahibiyim. Oyuncularla iletişim halindeyken de onların dilinden konuşmasını bilirim. Gerektiğinde güleryüzlü, gerektiğinde sert olmasını bilirim
İletişim Adresi:
Önceden serverim için çektiğim bir video:
İyi Forumlar/Oyunlar..
Gerçek Teknik Destek
Cep Telefonum sürekli açıktır, bu sayede ben bilgisayar başında olmadığım zamanlarda dahi size gereken desteği sağlayabilirim.
%100 User Memnuniyeti
Hiçbir oyuncunun hakkını yemeden, gereken kuralları uygular, cezalarını veririm. Asla oyunda adaletsizlik yapmam. User kaçırmam.
GM'lik İçin Neden "FurstAxE"?
Ocak 2008'den beri metin 2 oynadığımı söylemiştim zaten. Oyun hakkında gerek yönetim gerek oyunculuk konusunda bilgi sahibiyim. Oyuncularla iletişim halindeyken de onların dilinden konuşmasını bilirim. Gerektiğinde güleryüzlü, gerektiğinde sert olmasını bilirim
İletişim Adresi:
Önceden serverim için çektiğim bir video:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İyi Forumlar/Oyunlar..