HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ely1'lonca şampiyon loncası ve ely2'nin lonca şampiyon loncası arasında olacak arkadaslar kurallarda yazıor 20 20 uygundur diye
ayrıca bunlar özel turnuva sunucusunda gerçekleşecek![]()
Shorty Savaş İstediğinz kişi İle girebilrsnz yazmıştı Bu serverler arasındaki olan savaştamı ?
Özel sunucuda yapılacak olan savaş 20-20 ise uygun
Şuan da zaten sayılar konusunda kesin bir şey yok.Ely1'de yapılacak savaşta sınırsız olabilir fakat ely1 ve ely2 olursa buna göre bir sınır getirilir zaten.
Şuan da zaten sayılar konusunda kesin bir şey yok.Ely1'de yapılacak savaşta sınırsız olabilir fakat ely1 ve ely2 olursa buna göre bir sınır getirilir zaten.
Bende onu diyorum Serverler Arası sınırsız olabilir ama ely ve ely2 arasındaki savaşta sınır getirilmesi adaletli ve daha iyi olur
Cümleten Herkeze İyi forumlar .
Shorty Açıkladığı bilgilere göre Ely1 - Ely2 arasında Savaş olucakmış Ve herkez kendi itemini yapıcakmış , Buraya kadar herşey hoş ve güzel Ben Ely2 de oynuyorum Ely1 ile savaşta Sınırsız üye katılmasından yana değilim Sebep ; Çünkü Ely2 Serveri Ely1 serverinin 3 veya 4 te 1i Bu yüzden Savaşın 15-15 veya en fazla 20-20 olmasından yanayım.
Ama Ely2 arasında olan turnuvada Sınırsız üye olabilir yalnız Bu ely1 - ely2 Arasında olan savaşta sınırsız üye girmesinden yana değilim bi bende böyle düşünmüyorum Adminler @admin; @Shorty; @erdemaa; Bu konuya bi açıklık getirirseniz sevinirim Sizinde bildiğiniz gibi ely1 üser olarak ely2 den fazlasıyla üstün![]()
sanki kazanacak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)