Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bi Bakarmısınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ankasi06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 652
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@ankasi06; kardeşım sen 2-3 cumlelık seyi 10 cumlede anlatmıssın sonra bıze laf sokmaya calısıyorsun. bı de becersen iyi olurdu ama onuda becerememıssın.Gelerım donusum konusuna modator orda 'Geçici olarak kapalı' demıs yanı bu 1 gun sonra da açıllabilr. 1 ay sonrada acıllabılır. o yuzden muho depoya koy orda dursun acıldıgın zaman hemen donusturursun.

Laf sokma gibi bir durum yok ortada.Kendi kendine gelin güvey oluyorsun bence.Herneyse polemiğe girmeyelim...Öyle yapacağım tabii ki, ama neden böyle birşey yapıldı ? bunun cevabınıda almak istiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Laf sokma gibi bir durum yok ortada.Kendi kendine gelin güvey oluyorsun bence.Herneyse polemiğe girmeyelim...Öyle yapacağım tabii ki, ama neden böyle birşey yapıldı ? bunun cevabınıda almak istiyorum.

neyse boş ver lafın altında kalkcan o yuzcen boş ver. dıger konuya gelırsek neden boyle bı sey yapıldı bende bılmıyorum ama en kısa zamanda degısır inş.
savaş tanrısı ne ya :m08::m08:
bari EGL(En Güçlü Lord) yazsana o daha iyi olur.

Herneyse kardeşim tartışmak için yorum yapmadım sana. Bu konuya gerek bile yok daha önceden defalarca tartışıldı bu konu. Dönüşümler + basma itemleri felan filan işte. Yetkililer maşallah çok ivedi bi şekilde gerekli açıklamaları ve duyuruları yapıyorlar zaten. Senden tek istediğim sen formu takip et yeterki her türlü bilğiyi alabilirsin. İyi Formlar..
MikoBey

neyse boş ver lafın altında kalkcan o yuzcen boş ver. dıger konuya gelırsek neden boyle bı sey yapıldı bende bılmıyorum ama en kısa zamanda degısır inş.
savaş tanrısı ne ya :m08::m08:
bari EGL(En Güçlü Lord) yazsana o daha iyi olur.

Olayı farklı boyutlara çekiyorsun.Ne kuyruk acın var bilmiyorum ama.Nickim 'Mars' anlamıda 'savaş tanrısı' ve bu oyuna da en iyi bu nick ve anlam yakışır düşünerekten karakterimi kurdum.Kimseye de hesap vericek durumum yok :).Lütfen artık bu konuya yorum atma yüzün varmı bilmiyorum ama...Senin gibi veledler de bi bitmedi yahu :ka24:

Herneyse kardeşim tartışmak için yorum yapmadım sana. Bu konuya gerek bile yok daha önceden defalarca tartışıldı bu konu. Dönüşümler + basma itemleri felan filan işte. Yetkililer maşallah çok ivedi bi şekilde gerekli açıklamaları ve duyuruları yapıyorlar zaten. Senden tek istediğim sen formu takip et yeterki her türlü bilğiyi alabilirsin. İyi Formlar..
MikoBey

Haklısın fakat yöneticilerin biraz daha sorumlu olması lazım diye düşünüyorum.Bende mecburen forumdan takip edeceğim artık.

İyi forumlar...

Son düzenleme:
Geçici olarak kapatılmadı,tamamen kapatıldı.Çift yarılarla ilgili turnuvalardan önce değişiklik yapılabilir adaletli olsun diye savaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri