noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bi Bakarmısınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ankasi06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 652
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce forumda belirtmiştim ''muharabe dönüşümü açıldımı'' diye. Forum adminimizde bana ''Geçici olarak kapalı'' Demişti.Muho dönüşümlerinin kapatılmasının üstünde 2-3 hafta geçti yaklaşık olarak.Ve hela açılmadı. Sayın moderatör geçici olarak söylemişti.Neden hela açılmadı veyahut bu dönüşümlerin kapatılmasının amacı nedir ? Oyuna ilk girenlerden biriyim ve dönüşüme açık 2 adet muharabe kılıcı hazırlamıştım fakat dönüştüremeden kapatıldı bu dönüşümler.

Çift yarılılarını yapanlar yaptı.Pekii ya yapmayanlar ne olacak ? Umarım en kısa sürede dönüşümler açılır.

İyi forumlar...

Son düzenleme:
Emin ol yazdıgın yazının tamamını Kimse okumuyor. Kısaca Donusumler bi süreliğine kapalı denilmiş.
Ne zaman Açılacak. Veya Açılacak mı ? :)

@mikabey; katılıyorum. çok uzun yazma az ve öz yaz :D bu arada donusumler konusuna gelırcek sana bunu kım soyledı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle fazla uzun yazdığımı düşünmüyorum. Okumayanlar veye fazla uzun olduğunu sananlar kendi tembelliğinden bu şekilde düşündüğünü düşünüyorum ( YANLIŞ ANLAMAYINIZ... )

Buda sayın modaretörümüzden alıntı;

0Vj9EV.png

@ankasi06; kardeşım sen 2-3 cumlelık seyi 10 cumlede anlatmıssın sonra bıze laf sokmaya calısıyorsun. bı de becersen iyi olurdu ama onuda becerememıssın.Gelerım donusum konusuna modator orda 'Geçici olarak kapalı' demıs yanı bu 1 gun sonra da açıllabilr. 1 ay sonrada acıllabılır. o yuzden muho depoya koy orda dursun acıldıgın zaman hemen donusturursun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri