delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

General Sorunu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxcezaxx456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 436

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba Ben ElyM2#2 Bölümünde Oyuncuyum.
Sanırım Benim Gibi Çoğu Arkadaşım Bu Konu Üzerinde Mağdur Kalıyor ve 10saatlik emekleri boşa gidiyor diğer bölümdeki arkadaşlardada vardır eminim bu sorun.
Biz tam 30 35 general için o kadar saat bekliyoruz başında uraşıyoruz Ya Bazileri Kesiyor Yada Bir Bakım Esnasında Gidiyor böylelikle o kadar emek boşa sarfedilmiş oluyor Benim Kendi Ricam Bakım Atılmadan önce oyuncular kaç general oldunu sayı adetiyle çeksinler videosunu ve bakım sonrası Bir Yetkili Arkadaş Gelip tekrardan versin genoları zaten.
belli sayıda geno topluyoz aksi taktirde atıyor oyundan ve 10 Saat Uraşanlarımız var neden derseniz ya rahat vermiyolar yada kesip kaçıyorlar. Benim Tavsiyem Budur Eğer ki Sizin daha iyi bir Fikriniz Varsa Lütfen Uygulamaya Koyun.
Çünkü Bizim Emeklerimiz Hep Boşa Gidiyor.
Gereği Bilginize Arz Ederim.

İyi Forumlar.

@admin;
@Shorty;
@TurkJojks;
@erdemaa;

Son düzenleme:
Katılıyorum.

Ortalama 1 General 15-10 Dakıka Arası Çıkmakda.

Bız Bunları Sabahdan Aksama Kadar Toplıyıp Para-Derece Kasıyoruz.

Ve Bırısı Çıkıp Gelıyor Ve Butun Generallerımızı Kesıyor (Bakımdada Aynı General Kayboluyor)

Bu Sorun İçin Kılıtlı General Odaları Olamazmı Admınım.

Bu Sorun Ile Ilgılenıcegınızı Dusunuyorum.
@Shorty; @admin; @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar Bundan Dolayı Açtım Konuyu Biliyorum ki Tek siz değil çoğu arkadaşım bu konu üzerinde rahatsızdır. Eğer ki Sizlerinde Başka Tavsiyeleri Önerileri Varsa Söleyin ki Yetkili Arkadaşlara Yardımcı Olalım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri