Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
allah daha çok kazandısın 

Benimki kaç bro ? paramı istiyorum Hemen !
emrah abi hemen ilet

bu site bu kadar kazanıyorsa 2 ye böl bilal abi seninki 90 bin tl![]()
aynen
buranın sahibi para babası şuan anlık 5 bin online bu reklamlardan ne kadar kazanıyor valla![]()
aynen öyle ancak belki okadar da kazanmıyordur ancak iyi bir para elbet kazanıyor okadar emek konuların bazıları özgün olsa mesela geçenlerde yaptığı özgün konu anlatımı ile baya bir hit kazandırdı kendilerine
burada kimin ne kazandığı sizi ilgilendirmez bildirildi.
Kardeşim en baştaki yorum bir moderatör ' ün yorumu lütfen siz bir forum kurallarını okuyunuz bu sabit bir kazanç miktarı değil sadece tahmini kazanç miktarı lütfen biraz daha böyle yorumlar atmadan önce makale ' yi okuyunuz
herşeyide bildirin ya bi bak konuya bi yorumlara bi bak yani admin mesaj atmış kilitleyecek olsa o kilitlerdi değil mi ? adam burda isyan mı etmiş o kazanıyor biz beleş çalısıyoruz diye ? öyle birşey dese anında kilitlenir zaten doğrudur emrah beyin kazandıgı para bizi elbet ilgilendirmez zaten bilgi alışverişi yapıyoruz bi faydamız oluyor birde avantajımız bişeyler ogreniyoruz bence hakediyordur diye düşünüyorum neyse geçelim bunları her konunun altına bilip bilmeden bildirildi yazmassan sevinirim
Yorumun için teşekkür ederim.
turkmmo.com a 183 bin tl kazandıracak biri varsa kazandırsın yarısını da ona veriyim![]()
abi biraz daha geliştirsen forumu elbet kazanırsın epvpservers ' i görmüyormusun adamlar iyi yorumlar atıyor sadece bizimler bildirin bildirin nereye kadar yaş sınırı getirilmeli üyelik alımları zor olmalı arasıra paralı bile olmalı ziyaretcilere linkler kısıtlanmalı forumda kötü söz vs söylenen uyarı yerine direk ban getirilmeli bakın sonra nasıl iyi bir forum oluyor hit sayınız ne kadar atıyor zaten forumdaki en iyi paylaşimlar sırf şu yorumlar yüzünden paylaşım yapmıyor hepsiyle teker teker sohbetlerimiz oluyor hepsinin sorunu hit yüksek ancak yorum yok ben neden artık paylaşim yapayim demesi tabi bazı moderatörlerde virustotal sorunu için hemen kapatıyorlar ve konuyu tamamiyle siliyor onu yapması yerine taratıp konuya eklemesi çok çok daha iyi olur.
Konuyu kapatmayacagım açık kalsın burası paylaşım platformu tahmin yürütmüş.
Teşekkür ederim
Gerek forum içeriğinden gerekse forum kurallarından haberi olan birkaç yönetim üyesi hala yaşıyor çok şükür![]()
aynen öyle kardeşim
kırısırmıyız![]()
para insanı döndürüyor ama admin abimizi bilmem

allah daha çok kazandısın![]()
amin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)