Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
etkisiz elemansın ne zaman istersen vs teklifinde bulunabilirsin 1 video var elinde oda kendi pc den cekili değil gelmişsin kesmişim diyosun 300 500 100 98 ataklarla mı kesiceksin![]()
1-1 takmıyorum diyorsun güneşle 13k yiyorsun arkadaş çekti video merak etme daha yenileride gelir :m08:
13 k vurduğuna kendin inanıyor musun? 
1-1 item takıyor demişsin senin ilk attığın videoda taktığın itemler belliydi konuşturma beni şimdi. Yada dur ben hatırlatayim sana ;
Kılıç savunmam :72
Çift el savunman : 42
Bıçak savunman : 12
))) ve bana gelmiş burda hala 1-1 item takmışsın diyorsun ve düşünmeden konuşuyorsun kendini rezil ediyorsun istemeden :m08:
Oyunu ne zamandır oynuyorsun bilmiyorum ama vs'de silah değiştirilir mi değiştirilmez mi bide ABİ'lerine danış ondan sonra belli iddaalarda bulunduğun zaman daha az sırıtır yazdığın şeyler.:l04:

1-1 item takıyor demişsin senin ilk attığın videoda taktığın itemler belliydi konuşturma beni şimdi. Yada dur ben hatırlatayim sana ;
Kılıç savunmam :72
Çift el savunman : 42
Bıçak savunman : 12
))) ve bana gelmiş burda hala 1-1 item takmışsın diyorsun ve düşünmeden konuşuyorsun kendini rezil ediyorsun istemeden :m08:Oyunu ne zamandır oynuyorsun bilmiyorum ama vs'de silah değiştirilir mi değiştirilmez mi bide ABİ'lerine danış ondan sonra belli iddaalarda bulunduğun zaman daha az sırıtır yazdığın şeyler.:l04:
1-1 takmıyorum diyen arkadaşa kılıçla 3k atarken bir anda güneşle vuralım 1-1 değilmi anlıyım dedim ve sonuç
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.![]()
adam yerdeyken çekilmiş bir video?kendi pc in ıle ws atarken cekme ımkanında vardı bunu herkez bılıyor
neyse yalan dolana grk yok
eternale selam tokata devam
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)