- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle bunu okuyan herkese çok teşekkürlerimi sunarım. Evet sevgili arkadaşlar karakterim 1 aylık ban yemişti. Daha öncesinde de ban yediğim doğrudur. Öncelikle herseye kanaat getirmek durumundayım. Küfür ettiklerim , düşman dediklerim, gıcık olup sevmediklerim herkes gibi benimde oldu bu metin2 hayatında... Ancak kesinlikle hırsızlık veya küfürün anne kardeş katılarak edilmesi gibi yöntemlere asla girişmedim. Düşman derken... Metin2 düşmanın yani rakibin olmadan oynanmıyor. Zevki olmuyor.. Sevgili arkadaşlar 8 yıllık metin2 hayatıma burada son veriyorum . Sanal alem yani bilgisayar,, metin2 , m2-tr , facebook gibi sosyal bağlarımı sanal alemlerden kopartıyorum. Yazdıklarımı okudugunuz ve okumaya devam ettiğiniz için tekrar teşekkürler. Karakterim 6 gün sonra Allah'ın izniyle açılacak ancak DEVİR ettiğimi altını çizerek belirtmek durumundayım. Karakter açılır açılmaz e posta değişikliği ile başka bir kullanıcının elinde olacaktır. M2-tr'ye gelince... Yönetim ve yönetim kadrosundaki herkezi tebrik ederim. Oyunla gerçekten cok iyi ilgileniyorlar ve çok yerinde kararlar veriyorlar... Ban sebebim bile doğruydu ve sesimi cıkartıp itiraz etmek aklımın ucundan asla geçmedi. Sayın yöneticiler.. Sizlere teşekkür ederim. Sevgili arkadaşlar gelelim size.. Ben bu metin2 hayatım boyunca cok fazla ders cıkardım kendıme.. Mesela,oyunda kimseye item konusunda güvenmeyin. Her konuda belki güvenin ama iteme gelince tereddüt etmekten asla çekinmeyin. Oyunu ciddiye alıp gerçek hayatınız ile bağdaştırmayın ve karıştırmayın . Unutmayın ki bu bir oyun. Demek istediğim o ki küfür etmekten kötü söz söylemekten kaçının. Oyun hayatım boyunca oyundan zevk alarak oynadım. Bunun böyle olmasını sağlayan kimi zaman arkadaşlarım kimi zaman ise oyun hırsım olmuştur. Yakın zamanda babamı kaybetmemin verdiği sebep ile artık üniversiteme odaklanmaya karar verdim. Size de bu konuda tek öğüdüm ailenizin kıymetini bilin. Anneleriniz melektir. Babalarınız ise bambaşka bir dünya. Bunların değerini ancak kaybedince anlıyor insan. Kendinize çok iyi bakın. Yazımı okuduğunuz için herkese sonsuz teşekkürlerimi , vakit ayırdığınız için ise sonsuz tevekkülerimi sunarım. Allah'a emanet olun. Kendinize çok iyi bakın... Beni düşman bellemeye devam eden herkesten ise özür dilerim. Hakkınızı helal edin arkadaşlar... Alaaslamadık...
- Konular
- 2,171
- Çözüm
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 1,041
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 340
- MmoLira
- 1,054
- DevLira
- 0
Hayatınızda sıhat ve başarılar dilerim.
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Başın sağolsun ahmet güle güle reelde başarılar...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)