- Konular
- 207
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ,
15 kişilik bir arkadaş grubu olarak oynadığımız Metin2 Türkiye - İstiklal serverından biraz uzak kalmak istedik ve güzel bir pvp bulup başladık fakat bu pvp sevdası fazla uzun sürmedi. 2 gün sonra tekrar Metin2 TR e döndük fakat lanet bir hata ile karşılaşıp duruyorum ve çözemiyorum. Araştırma yaptım fakat elle tutulabilecek bir veri toplıyamadım. Upload ettiğim hatanın resmini aşağıya bırakıyorum bu hata başına gelipte çözen veya bilen bir arkadaş varsa yardım ederse çok minnettar kalırım. Şimdiden herkese teşekkürler , İyi akşamlar...
Hatanın linki ;
15 kişilik bir arkadaş grubu olarak oynadığımız Metin2 Türkiye - İstiklal serverından biraz uzak kalmak istedik ve güzel bir pvp bulup başladık fakat bu pvp sevdası fazla uzun sürmedi. 2 gün sonra tekrar Metin2 TR e döndük fakat lanet bir hata ile karşılaşıp duruyorum ve çözemiyorum. Araştırma yaptım fakat elle tutulabilecek bir veri toplıyamadım. Upload ettiğim hatanın resmini aşağıya bırakıyorum bu hata başına gelipte çözen veya bilen bir arkadaş varsa yardım ederse çok minnettar kalırım. Şimdiden herkese teşekkürler , İyi akşamlar...
Hatanın linki ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim http://www.turkmmo.com/metin2-teknik-yardim/2968404-torrent-patch-hatasi-alanlar-kesin-cozum.html Şu konuya bak ve ordaki siteden şte hatanı indir ve indirdkten sonra lib'in içine at ve tekrar kurmayı dene ve gene hata verebılır hata verdıkce degısır hata ısımlerı tek tek ne hataları verıyosa ındır Sonra sorunsuz çalışacaktır.
- Konular
- 526
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 49s
- Reaksiyon Skoru
- 2,151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 298
- MmoLira
- 77
- DevLira
- 0
Banada Yardımcı Oldu eyw 12321
- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
TeŞekkÜrler
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
internete hata aldığın dosyaınn ismini yaz indir sendeki shutil.pyc.lz bendede shutil.pyc hatası vardı internetten indirdim oldu dene bi
BUNU metin2 nin içindeki '' lib '' dosyasının içine atıcan ve içinde aynısı var değişir diyecen
BUNU metin2 nin içindeki '' lib '' dosyasının içine atıcan ve içinde aynısı var değişir diyecen
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)