Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

HackSield Hatası alanlara ÇÖZÜM !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azrailkadir27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 741

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

mxbkh.png

Çözüm1
Metin2'nin bulunduğu klasör dizinini açın.(C:/Program_Files/Metin2) yada C:/Program_Files/Metin2_Turkey)ve biraz aşağıda bulunan civciv şeklindeki PatchUpdater.exe dosyasını açın. Daha sonra torrent açılacak ve oyunu başlat dediğinde oyuna girebilirseniz.

Eğer sorun çözülmediyse 2. çözümü deneyin.

Çözüm2
metin2 kurulu oldugu
dosyaya girip pack adlı
dosyanın içindeki locale_
tr.addr yi silerek oyuna giriş yapmayı deneyin Olmaz ise..
Aşağıdaki yöntem kesin cevaptır.
2. Aşama ( Kesin Çözüm )
Metin2'nin bulunduğu klasör dizinini açın.
(C:/Program_Files/Metin2)yada (C:/Program_Files/Metin2_Turkey). Burada gördüğünüz "hshield" isimli klasörü tamamen kaldırın. Kaldırdığımda oyunu baştan yüklemek zorunda kalırım diye korkmayın çünkü torrent otomatik olarak çok kısa sürede bu dosyayı yeniden yükleyecek. Hshield isimli klasörü sildikten sonra normal Elymetin2'ye giriş yaptığınız Metin2.exe dosyasını açın ve "Hshield" dosyalarını indirmesini bekleyin. Dosyalar indikten sonra eskisi gibi "Oyunu Başlat" diyerek oyuna giriş yapabilirsiniz.

Herekeze iyi oyunlar ve iyi eğlenceler dilerim.

Son düzenleme:
@azrailkadir27; Konu İçin Teşekkür ederiz.

deneyen var mı acaba ? bende farklı bir kaç yöntem denedim bunun için ama bu sanırım en kolayı test edip bilgi verebilirseniz sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@DN Angel ; 3 yoluda denedim. İşletim sisteminden sisteme işlem degişiyor fakat kesin çözümü deneyerek 5 arkadaşa özelden yardımda bulundum ve 5 ide şu an oyunda :)

@AACIT; Hacı ben sana ne dedim sen son iş format atmak dedim ama sen beni dinlemedin . Format ta attın ne oldu bak yine girmiyor. sen en iyisi pc yi degiştir belki öyle girer :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri