Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Elym2 Destek Çok yardım oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheWalkinqDead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 435
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheWalkinqDead

Level 4
TM Üye
Konular
45
Reaksiyon Skoru
81
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
-7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

wv09gm.png

Destek sistemindeki arkadaslar bize cok yardım oluyor :)
Hack shıeld ile ilgili problemimiz var cevap bu
oyunu silip tekrar yükledim hep aynı nedense :)

Oyun yöneticileri ve destek ekibinden kişiye özel muamele bekleme bak bende userim @DN Angel ; e kaç hata bildirimi yaptiysam ki 3-4 dü rahat geçti oyuna gelip benimle test ediyor ve gerekli mercilere iletiyor @dragonmetin2 ; dersen forumda etkinlikleri ve ticket servisinde kaliteli ve çözümleyici yanıtlar alıyorum acaba sizin iletişim probleminiz olabilirmi diye düşünmelisiniz

metin2 kurulu oldugu
dosyaya girip pack adlı
dosyanın içindeki locale_
tr.addr yi silerek oyuna giriş yapmayı deneyin olmazsa @erdemaa ; nın konuyu yanıtlamasını bekleyin.

Son düzenleme:
wv09gm.png

Destek sistemindeki arkadaslar bize cok yardım oluyor :)
Hack shıeld ile ilgili problemimiz var cevap bu
oyunu silip tekrar yükledim hep aynı nedense :)

öncelikle sunu belirteyim bende sorunsuz veya diğer 480 kişide sorunsuz çalışan bir packın sende çalısmaması ne kadar garip demi ?

ki biz elimizden geldiğince size yardımcı oluyoruz ve aldığımız şeye bak :) ki beni burada etkileyen bir durum olmaz.

sunuda belirteyim oradaki amaç bazı diskler dosya üzerine dosya yazmıyor. bizde packtan dosya silerek client servere gerekli dosyaları tekrardan inidiriyoruz eksik inmiş dosya var ise onların tam olarak inmesini sağlıyor

not: aynı cevap veriyoruz çünkü çözüm o 3 bilgisayarım var 2 sinde o hatayı almıstım dosya silip update yaptım ve yönetici olarak çalıstırdım sorun çözülmüştü.

burası genel bir bölüdür sorunlarızını destek.elym2.com adresine yazarsanız daha hızlı cevap alırsınız ;)

Size burada görevli çözüm yolu olarak seçenek sunmuş deneyip olmadıysa,o zaman başka çözüm yolu sana söyleyecek.Cevapları beğenmiyorsan o zamana kendin arayacaksın çözümü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri