Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

peacemackers bi bak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IAmNeSiAI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 422
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

demişsin diğer 3 karakter el çıkarıp vuramıyor peki savaşcılar ? şamanlar ?

Valla genc sonuna kadar hklisin kac senedir suralar oyle vs atiyo 4 sene once editsizken hatirlarm suralarn kilic cikarip daldigini nedenini bilmezdm Bu yaz basladigimda anladim buyu vs ile bir yere varilmaz adamlar 50-60k can yapmis nereye oluyo ? Enerji bassa dusunemiyorm yani demek istedigim gelenegi degistirmeleri kotu oldu ely1 e uydurmaya calisiyorlar sonra birlesmeye Engel yok diyip birlescek ve emnm. Ben dahil birsuru arkadasm mmomt2 hayatina son verecektir.

Valla genc sonuna kadar hklisin kac senedir suralar oyle vs atiyo 4 sene once editsizken hatirlarm suralarn kilic cikarip daldigini nedenini bilmezdm Bu yaz basladigimda anladim buyu vs ile bir yere varilmaz adamlar 50-60k can yapmis nereye oluyo ? Enerji bassa dusunemiyorm yani demek istedigim gelenegi degistirmeleri kotu oldu ely1 e uydurmaya calisiyorlar sonra birlesmeye Engel yok diyip birlescek ve emnm. Ben dahil birsuru arkadasm mmomt2 hayatina son verecektir.
ely1 le birleştik diyelim adamlar zehirliyolar ely2 de zehirli item arasan feleğin şaşar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri