Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
yardımcı olurmusunuz?
Sorunun çözümü daha önce biriyle çözmüştük esed nod32 ve combofix indirip bilgisayarını tarat.Bir programla çakışıyor.
....
çakışma felan yok ben yeni format attıgım pc de bile bu hata yı alıyorum windows 8.1 di windows 7 çevirdim sırf bu hata yüzünden ve hiç biriniz dogru düzgün yardımcı olmadınız bunları yap sunları yap dediniz olumsuz olunca sesiniz cıkmadı.
kardes en iyisi sen pc yeniden formatla sana tavsiyem bu
çakışma felan yok ben yeni format attıgım pc de bile bu hata yı alıyorum windows 8.1 di windows 7 çevirdim sırf bu hata yüzünden ve hiç biriniz dogru düzgün yardımcı olmadınız bunları yap sunları yap dediniz olumsuz olunca sesiniz cıkmadı.
Combofix olmadı
ESET olmadı
diğer programları olmadı.
Yarın formatlamaya gidiyorum kardeşim. Sen oyuna girebiliyomusun durumun nedir sen neler yaptın

bende o hatayı alıyordum sonra kendı kendıne duzeltı ama sende duzelmemız :d bence o pc ıle ılgılı degıl oyun ıle ılgılı bı sey eger ınternet sınırsızdan sıl tekrar yukle bı oyun için format atma pc yavaşlar :daacıt;16542491' Alıntı:combofix olmadı
eset olmadı
diğer programları olmadı.
Yarın formatlamaya gidiyorum kardeşim. Sen oyuna girebiliyomusun durumun nedir sen neler yaptın![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)