Arkadaşlar yaklaşık 3-4 gün önce bir film izledim dabbe cin vakası..
Arkadaşlar filmden çok etkılendım ilk gün yattım gece kendı kendıme kalktım ve uyuyamadım .
Dedemlerle aynı odadaydım dedmı kaldırdım nenemle yattım..
Arkadaşlar bazı gunler oturdum boş boş uyumadan..
Neyse gusül aldım namazımı felan kıldım dua ettım o gun cok rahat uyudum ve halen daha kılıyorum ama dun gene saat 04:00'da uyandım aradaşlar nasıl rahatlarım ..
Korkumu nasıl yenerım bıraz yardımcı olurmusunuz cok korkuyorum uyuyorum sonra gece yarısı uynıp babamlarla yatıyorum..

Arkadaşlar filmden çok etkılendım ilk gün yattım gece kendı kendıme kalktım ve uyuyamadım .
Neyse gusül aldım namazımı felan kıldım dua ettım o gun cok rahat uyudum ve halen daha kılıyorum ama dun gene saat 04:00'da uyandım aradaşlar nasıl rahatlarım ..
Korkumu nasıl yenerım bıraz yardımcı olurmusunuz cok korkuyorum uyuyorum sonra gece yarısı uynıp babamlarla yatıyorum..

Senin sorunun yaşa göre değişir mesela 15 yaşındaki bir çocuk bu filmden aşırı etkilenirken 25 yaşındaki birisi daha az etkilenir, 30lu yaşlar neredeyse hiç etkilenmez diyebiliriz. başka filmler seyret başka şeylerle uğraş düşünmemeye çalış bir süre sonra aklına gelse dahi korkmazsın.Arkadaşlar yaklaşık 3-4 gün önce bir film izledim dabbe cin vakası..
Korkumu nasıl yenerım bıraz yardımcı olurmusunuz cok korkuyorum uyuyorum sonra gece yarısı uynıp babamlarla yatıyorum..![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...