- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
efsun denedim hiç afk degildim 2. cisi sen pm de nbana yazmisisn 2 dk afk diye bende sana bağırmaktan yazmıştım diger justinbieber varya savaşçı o çarınla falan gelir alirsin diyede
o senin adinla faqe olan uyanıkda görmüşse benim yanıma gelip bana geldim dedi bende o adama verdim ondan sonra bana neler neler dedin beni haksız yere suçladın bunlara rahmen Sana paranı verdım Hala daha sen neler diyosun Burda Kötü durumda olan Benim sen degilsin o faqe olan adamın asil çarının nickini buraya yazarasn onun üstünden işlem yaptırıcam .....
o senin adinla faqe olan uyanıkda görmüşse benim yanıma gelip bana geldim dedi bende o adama verdim ondan sonra bana neler neler dedin beni haksız yere suçladın bunlara rahmen Sana paranı verdım Hala daha sen neler diyosun Burda Kötü durumda olan Benim sen degilsin o faqe olan adamın asil çarının nickini buraya yazarasn onun üstünden işlem yaptırıcam .....
- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
éé Démékki Senle Ticaret Yapılmaz . Ve Azınla söyledin Benı kandırabılmek ıcın alttan Dier char gelsın yazmıssın ve dier charla gelıp almıssın cok bellı Karsında cocuk yok.
Para önemli deil arkadasım baska kısılerıde kandırıp itemlerini almasın bu herif.
Para önemli deil arkadasım baska kısılerıde kandırıp itemlerini almasın bu herif.
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sen rahat ol bin tane tantana yaptın Ben kimsenin itemini alipda kaçmadim
Allah korkumuz var haram mala elimi sürmem Beni başkalarınla karıştırma senin böyle davranman benim gücüme gitti............
Şu hayatta en sevmedigimsey Yapmadıgım bi şey karşısında Suçlanmamdır
Sen böyle yaparak bişi kazanamazsın sadece 1 arkadaşı kaybedersin
hadi kolay gelsin
Allah korkumuz var haram mala elimi sürmem Beni başkalarınla karıştırma senin böyle davranman benim gücüme gitti............
Şu hayatta en sevmedigimsey Yapmadıgım bi şey karşısında Suçlanmamdır
Sen böyle yaparak bişi kazanamazsın sadece 1 arkadaşı kaybedersin
hadi kolay gelsin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)