Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

SKefen Tüm Paylaşımlarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SKefen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Başarılar.Ancak alıntı yaptıgın 10 konu yerine kendi hazırladıgın 3 konu paylaşsan işin daha kolay olur.
Alıntı derken ? Galiba hadisler olsun manzara resimleri olsun böyle konulardan bahsediyorsun heralde ben o konuları açarken tüm hadisleri buluyorum aralarından seçiyorum bulması var paylaşması var bunların hepsi emek alıntı değil. +Repin verildi.

Alıntı derken ? Galiba hadisler olsun manzara resimleri olsun böyle konulardan bahsediyorsun heralde ben o konuları açarken tüm hadisleri buluyorum aralarından seçiyorum bulması var paylaşması var bunların hepsi emek alıntı değil. +Repin verildi.
Aynen onları diyorum.Ben kendimden biliyorum 1 sene Haber konuları açtım hergün 10-20 tane.Uzman olamadım.Bi gün resimlerini falan kendim upload ettiğim 5 konu açtım Uzman oldum :D

Aynen onları diyorum.Ben kendimden biliyorum 1 sene Haber konuları açtım hergün 10-20 tane.Uzman olamadım.Bi gün resimlerini falan kendim upload ettiğim 5 konu açtım Uzman oldum :D
Manzara resimleri kendi uploadım net yavaş olduğu için boyutlarını küçülttüm sadece TAVSİYEN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri