Arkadaslar bilgisayarimin islemcisi win7homebasic simdi sorunu soylim sabah
kalkip normal bi sekilde bilgisayarimi actim hersey normal gidiyodu windows baslatiliyor ddikten sonra siyah bir ekran geldi ve birde fare imleci forumlari kontrol ettim control + alt + delete yapip gorev yoneticisinden yeni gorev ac explorer dene dediler gorev yoneticisi bile acilmiyor bi yardim edin kac gundur boyle kaldi giremiyorumda
kalkip normal bi sekilde bilgisayarimi actim hersey normal gidiyodu windows baslatiliyor ddikten sonra siyah bir ekran geldi ve birde fare imleci forumlari kontrol ettim control + alt + delete yapip gorev yoneticisinden yeni gorev ac explorer dene dediler gorev yoneticisi bile acilmiyor bi yardim edin kac gundur boyle kaldi giremiyorumda

Büyük ihtimalle sistem dosyaları zarar görmüştür format mecbur olabilir ama istersen genede araştır, en temizi FORMAT.
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
çalıştıra gel gpedit.msc yaz tamam de ->Kullanıcı Yapılandırılması->Yönetin Şablonları -> Sistem -> Ctrl+Alt+Del Seçenekleri aç orda görev yöneticisini devre kaldır var onu aç devre dışı bırak. Formata felan hemen gerek yok.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TD]
[/TR]
[TR]
çalıştıra gel gpedit.msc yaz tamam de ->Kullanıcı Yapılandırılması->Yönetin Şablonları -> Sistem -> Ctrl+Alt+Del Seçenekleri aç orda görev yöneticisini devre kaldır var onu aç devre dışı bırak. Formata felan hemen gerek yok.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Adamın pc si açılmıyor kardeşim, o kadarını bizde söylemesini biliyoruz yoksa cahil değiliz[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)