farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Acil bi yardimmmmmm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qurk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar bilgisayarimin islemcisi win7homebasic simdi sorunu soylim sabah
kalkip normal bi sekilde bilgisayarimi actim hersey normal gidiyodu windows baslatiliyor ddikten sonra siyah bir ekran geldi ve birde fare imleci forumlari kontrol ettim control + alt + delete yapip gorev yoneticisinden yeni gorev ac explorer dene dediler gorev yoneticisi bile acilmiyor bi yardim edin kac gundur boyle kaldi giremiyorumda :mad:

Büyük ihtimalle sistem dosyaları zarar görmüştür format mecbur olabilir ama istersen genede araştır, en temizi FORMAT.

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
çalıştıra gel gpedit.msc yaz tamam de ->Kullanıcı Yapılandırılması->Yönetin Şablonları -> Sistem -> Ctrl+Alt+Del Seçenekleri aç orda görev yöneticisini devre kaldır var onu aç devre dışı bırak. Formata felan hemen gerek yok.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[/TD]
[/TR]
[TR]
çalıştıra gel gpedit.msc yaz tamam de ->Kullanıcı Yapılandırılması->Yönetin Şablonları -> Sistem -> Ctrl+Alt+Del Seçenekleri aç orda görev yöneticisini devre kaldır var onu aç devre dışı bırak. Formata felan hemen gerek yok.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Adamın pc si açılmıyor kardeşim, o kadarını bizde söylemesini biliyoruz yoksa cahil değiliz :)

Çalıştır çalışacaksa windows+R yapın eğer olmuyosa olmuyor. Eğer olursa arkadaşımızın dediği yollardan giderek yapabilirsin. Daha sonra explorer.exe dosyasını tekrar yazabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri