Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
NİSAN 1
http://www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/2995991-veda-hutbesi.html
Bu konu tamamen 1 nisan şakasıdır
Emrah ile birşeyler yapalım dedik
belki üzücü belkide sevindirici bir şaka olmuş olabilir.Herdaim ne olursa olsun ölüm olmadıkça burdayız..
)))En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
herkese benden rep !
Bilalin forumdan ayrılmasına vereceğim tepki tabikide oraya yazdığım kadar kısa kestirilecek şeyler değildi![]()
Sağlık, ölüm vb zorunlu durumlar hariç ben gibi bilal de bu forumun kalıcı adminlerindendir
Bilale yapmanız gereken başvuruların bugüne sallamamın, dün değerlendirmememin sebebi de buydu
Abi çok kötüsün ha :ka24:
Abi aklımızı aldın, nasıl şaka bu ya
Tam profiline girmiştim konunu gördümKötü bi şakaydı neyse
Biz sevinelim
İmzaları kaldıralım
![]()
Tam profiline girmiştim konunu gördüm
Kötü bi şakaydı neyse
Biz sevinelim
İmzaları kaldıralım

Kötü bi şakaydı neyse
Biz sevinelim
İmzaları kaldıralım

Son düzenleme:
Bilalin forumdan ayrılmasına vereceğim tepki tabikide oraya yazdığım kadar kısa kestirilecek şeyler değildi
Sağlık, ölüm vb zorunlu durumlar hariç ben gibi bilal de bu forumun kalıcı adminlerindendir
Bilale yapmanız gereken başvuruların bugüne sallamamın, dün değerlendirmememin sebebi de buydu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)