mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

###SoulWork TANIYANLAR ÇER PLS###

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 336

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaslar Ben Eski Edanacıyım Bundan Yaklaşık 1 2 Sene olması Lazım heralde:d Edanada Oynuyodum Ve Charımın Adı SoulWork Tü Ardreamda Fazla Bi zamanım Geçmedi Bıraktık o Aralar İtem Boldu Char Dönüyoduk Asasımızı Bozunca [kuzenle] Bidaha Toparlanamadık Ve Manese Geçtik ordada Bi Çok Char açtık Ve Sonunda Eski Mekanım Olan Edanaya Dönme Kararı Aldım Ama bu Zamanla Gerçekleşicek Birden Merak Ettim eski charı eskiler Tanıyabilir Soulwork u Tanıyan varsa Burdan Bi Kötülüğümü Görmediğini Yazarsa Sevinirm
Boyle bi konu acmamın Nedeni Hep Hatırlıyan varmı Diye Bakmak Ve Edana Halkını Bilgilendirmek Başlıycam Diye...
Edanada +2 +3 rebrli md ler az kişide varken +4 +5 rebirtli md ler çok az ken +5md lerle ardreamda 57 lwl de 2 Vs 1 e Girebilme Zevkini edanada Yaşadım Dediğim Gibi Ko da En Sağlam Charım Edandaydı EDANA Akar Diğer Serverler BAKaR BRo:D Keşke Eskilerden Fotolar Kalsaydıda Göstere Bilseydim Formatta Gitti ...
Ve Son olarak Bu konuya Baktığınız İçin Tşkrlr Lutfen SAçma yorum Yazmayın...

SAyqılar

I LovE YoU EDANA :p:cool:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri