HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Uploaded with
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı ekipte kiralık olarak forma giyen Giovani Dos Santos'u almayacaklarını açıkladı.
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Milliyet'e verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı. Rijkaard'ın tartışılmayacak bir isim olduğunu dile getiren Polat, Hollandalı hocanın, Fenerbahçe ve Beşiktaş'taki görevlerine yeni başlayan Aykut Kocaman ile Bernd Schuster'den önde olduğunu söyledi.
Başkan Polat, "Aykut Kocaman ile Schuster teknik adam olarak kulüplerinde ilk yıllarını geçirecekler. Buna karşın bizim hocamız göreve devam ediyor. Bence bu önemli bir avantaj. Sonuçta Rijkaard, artık Türkiye'yi daha iyi tanıyor. Şartları, hakemleri, oyuncuları, futbol anlayışını daha iyi biliyor. Bu tecrübeyle bu sezon rakiplerimizin önündeyiz" diye konuştu.
Rijkaard'a duydukları güvenin devam ettiğini kaydeden sarı-kırmızılı kulübün patronu, "Hocamıza güvenmeseydik zaten yola devam etmezdik. Sözleşmesindeki tazminat maddesi (2 milyon Euro) karşılıklı güven sonucu belirlenmiştir. Biz işin mantığını anlattık, o da anlattı. Neticede bu rakam sözleşmeye yazıldı" ifadelerini kullandı.
"Giovani kalmayacak"
Başkan Adnan Polat, devam eden transfer çalışmalarını da değerlendirdi. Her zamanki gibi, "Hayat biter, transfer bitmez" diyerek söze giren Polat, "4-3-3 veya 4-2-3-1 sistemine uygun oyuncular arıyoruz. Özellikle savunmanın önünde oynayacak mücadele yönü yüksek ve topu iyi kullanan orta saha oyuncuları ile ilgili araştırmalarımız ve temaslarımız sürüyor. Elano için bize teklif gelmedi. Galatasaray'da satılacak futbolcu yok, ama satılmayacak futbolcu da yok. Giovani'yi almayacağız. Leo Franco'yu da göndermek istiyorum. Fakat onu tatmin eden bir teklif gelmedi. İnşallah bir kulüp ilgilenir de göndeririz. Aslında iyi bir kaleci, ama olmadı" dedi.
