Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
SORUNUM ŞUDUR
resimde gördügünüz dosya normalde diskdeki boyutu 29.3 mb dir.
ama yukarda gördügünüz resimde biri winrarla sıkıştırılmış digeri başka programla sıkıştırılmış o 12 mb ile sıkıştırılmış hangi programla sıkıştırılmış
onu ögrenmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim xd
SAYIN YÖNECİLER KONUYU DOGRU YEREMİ AÇTIM TAM BİLMİYORUM YANLIŞ YERE AÇTIYSAM LÜTFEN TAŞIYIN VEYA ŞU BÖLÜME AÇINIZ DİYE BİLDİRİNİZ ŞİMDİDEN TŞK xd
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
resimde gördügünüz dosya normalde diskdeki boyutu 29.3 mb dir.
ama yukarda gördügünüz resimde biri winrarla sıkıştırılmış digeri başka programla sıkıştırılmış o 12 mb ile sıkıştırılmış hangi programla sıkıştırılmış
onu ögrenmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim xd
SAYIN YÖNECİLER KONUYU DOGRU YEREMİ AÇTIM TAM BİLMİYORUM YANLIŞ YERE AÇTIYSAM LÜTFEN TAŞIYIN VEYA ŞU BÖLÜME AÇINIZ DİYE BİLDİRİNİZ ŞİMDİDEN TŞK xd
Son düzenleme:
Başka program dedigin olan Setup'dur..Setup'u çalıştırdıgın zaman çıkan dosyaların boyutu bazen kat ve kat daha yüksektir ve hızlı bir şekilde kendiliginden kurulum yapar
bkz:[h=1]Install Creator Kullanımı (Setup Dosyası Yapmak)[/h]
bkz:[h=1]Install Creator Kullanımı (Setup Dosyası Yapmak)[/h]
Başka program dedigin olan Setup'dur..Setup'u çalıştırdıgın zaman çıkan dosyaların boyutu bazen kat ve kat daha yüksektir ve hızlı bir şekilde kendiliginden kurulum yapar
bkz:Install Creator Kullanımı (Setup Dosyası Yapmak)
bu bilgi için tşk xd