sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Sscb

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 293

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

[h=3]SSCB
ussr.png
[/h]Sovyet avcıları Almanlarınki kadar güçlü değildir ancak daha yüksek manevra kabiliyetine ve neredeyse Alman uçaklarına eşit hıza sahiptirler. Güçlü noktaları neredeyse her türlü rakipten daha iyi manevra yapabildikleri yakın dövüştür.
SSCB’nin ülkeye özel dalı yer saldırı uçakları içerir. Ana amaçları yer hedeflerini yok etmek olduğundan ağır zırh ve yüksek hasarlı geniş bir silah seçeneğine sahiptirler. Dayanıklı olmalarına rağmen, yer saldırı uçakları yavaş hızları ve düşük manevra kabiliyetleri sebebiyle yakın havadan havaya çatışmalardan kaçınmalıdır. Ancak, sıkıştırıldıklarında, yüksek canları ve becerikli arka nişancıları sayesinde tehlikeli rakipler haline gelirler. Doğru oynandıklarında her türlü ekibin oluşumuna önemli katkı sağlarlar. Unutmayın ki bir yer saldırı uçağının bir düşman uçağı yoketmesi bir avcının yer hedefini yoketmesinden daha kolaydır.
Oyun içinde rol alan Sovyet uçaklarının tam listesi için SSCB Teknik Ağacına bakın.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst