Merhaba Arkadaşlar,
Forumda Uzun Süredir Paylaşım Yapmıyorum. Gördüğüm Kadarıyla Herkes Serverim Hacklendi Diye Şikayet Etmeye Başlamış. Bende Size Tam Güvenlik Yapmanızda Yardımcı Olacağım.
ÖNEMLİ : Bu Yöntemden Sonra Nesne - Online Marketiniz Çalışmayacaktır Çünkü Hosting Üzerinden PHP İle İtem Yollamayı Engelledik.
BU KONU HAKKINDA ÇALIŞIYORUM EĞER ÇÖZEBİLİRSEM PAYLAŞACAĞIM.
Video'da Yapılanlar :
Forumda Uzun Süredir Paylaşım Yapmıyorum. Gördüğüm Kadarıyla Herkes Serverim Hacklendi Diye Şikayet Etmeye Başlamış. Bende Size Tam Güvenlik Yapmanızda Yardımcı Olacağım.
ÖNEMLİ : Bu Yöntemden Sonra Nesne - Online Marketiniz Çalışmayacaktır Çünkü Hosting Üzerinden PHP İle İtem Yollamayı Engelledik.
BU KONU HAKKINDA ÇALIŞIYORUM EĞER ÇÖZEBİLİRSEM PAYLAŞACAĞIM.
Video'da Yapılanlar :
- "root" Mysql Kullanıcısının Adını Değiştirmek
- Sadece Site Hosting'inizin Bağlanabileceği Bir Kullanıcı Oluşturmak
- Oluşturacağınız Kullanıcıya Sadece Veriyi Seçebilme Yetkisi Vermek
- Siteyi Kullanıcıya Bağlamak
- PHP Dosyanızı Kilitlemek
Bu Yöntemi Kullanınca Ne Olacak ? :
- Tam Yetki Bulunan Kullanıcıyı Sitenizde Kullanmayacaksınız
- Kullanıcıya Yeterli İzni Verip Player Database'sindeki "İtem" Tablosuna Veri Yazdırmayı Engelliyeceksiniz.
- Site Üzerinden Edit Yapma Ve GM Yapma Engellenecek.
- Sadece Sizin Hostinginiz Üzerinden Bağlantı Olacak.
- PHP Kiltlediğiniz İçin Ek Olarak Tam Güvenlik Sağlayacaksınız.
VİDEO :
Her Şeyi Anlattım Bana Soru Sormayın. Teknik Sıkıntı Çıkarsa Ö.M Veya Cevap Yoluyla Bana Ulaşınız.
NOT : Bu Yöntemden Sonra Admin Panellerinizdeki Bazı Fonksiyonlar Ve "ONLİNE MARKET"'iniz Çalışmayacaktır.
Eğer Başka Sorununuz Olursa Ulaşınız.
BU ARADA KODLADIĞIM PANELLERİ YOĞUN İSTEK ÜZERİNE TEKRAR CMS KODLAYIP PAYLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM SORUNLARINI GİDERİP PAYLAŞACAĞIM. EĞER SİZDE PAYLAŞMAMI İSTİYORSANIZ BİLDİRİNİZ.Bi Teşekkürü Esirgemeyiniz !
Her Şeyi Anlattım Bana Soru Sormayın. Teknik Sıkıntı Çıkarsa Ö.M Veya Cevap Yoluyla Bana Ulaşınız.
NOT : Bu Yöntemden Sonra Admin Panellerinizdeki Bazı Fonksiyonlar Ve "ONLİNE MARKET"'iniz Çalışmayacaktır.
Eğer Başka Sorununuz Olursa Ulaşınız.
BU ARADA KODLADIĞIM PANELLERİ YOĞUN İSTEK ÜZERİNE TEKRAR CMS KODLAYIP PAYLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM SORUNLARINI GİDERİP PAYLAŞACAĞIM. EĞER SİZDE PAYLAŞMAMI İSTİYORSANIZ BİLDİRİNİZ.Bi Teşekkürü Esirgemeyiniz !
Son düzenleme:
Eyvallah![]()
Rica Ederim ArkadaşlarTeşekkürler Çok İyi Oldu bu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)