shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

bytestere vs Cirkin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bytestere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

adama 500 500 1 k 1k vuruon arada skıl en fazla 3 k gırıyor.sence kesmen mumkunmu?güneş özü birmiş.2.kez kestim dıyosun neden video almıyosun?:)66 büyü kalmıs adam nerdeyse seni kesicekmiş.yalan dolana grk yok hani=)neyin ne olduğu videoda açık ve net.kg

arkadaşa katılıyorum.

yazık ya adam enerjiden tut tek tek sura itemi dizmiş bedensel birde adamı kesemiyor suraya baksak hiç hazırlığı yoktur bu eternal in adamlarıda video açık geziyor heralde işleri güçleri zayıf an kollayıp kesmek birdahaki videonda envanterini kapat patronunuz helsing gibi tek itemlerin belli olmasın :D

adama 500 500 1 k 1k vuruon arada skıl en fazla 3 k gırıyor.sence kesmen mumkunmu?güneş özü birmiş.2.kez kestim dıyosun neden video almıyosun?:)66 büyü kalmıs adam nerdeyse seni kesicekmiş.yalan dolana grk yok hani=)neyin ne olduğu videoda açık ve net.kg

Gözüm orada yatmak üzereyken benmde pot bitmişti görmüşsündür.Yatsamda mana etmem bunu 2. video alma gereği duymadım :)

dıkat;16510185' Alıntı:
yazık ya adam enerjiden tut tek tek sura itemi dizmiş bedensel birde adamı kesemiyor suraya baksak hiç hazırlığı yoktur bu eternal in adamlarıda video açık geziyor heralde işleri güçleri zayıf an kollayıp kesmek birdahaki videonda envanterini kapat patronunuz helsing gibi tek itemlerin belli olmasın :D

Bizim gizli itemimiz yoktur adam enerji + olarak herşeyini bastı lütfen araştırında yorum atın bende kemer yok adamda kemer var bunu mana etmiyorum :rolleyes:

Evet sana katılıyorum videoda neyin ne olduğu açık ve net belli testere cirkinciği parçalamış atmış :))))))))))

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri