xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Enerji Krstali.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Juchei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 304
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Juchei

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
54
Reaksiyon Skoru
175
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 9 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Simyacıda Yapılan Enerji Krstali Gerçekten Çok gereksiz bir şey Artık Wslerden bile Zevk almıyorz Şeftali Kalksın dedik Siz birde gidip Enerji Krstali çıkardınız He şuda var Bi Ben böyle düşünmüyorum . Örneğin Wslerde Şeftali varmı demekten sıkılmıştık Şimdide Enerji Krstali Çıktı . Sadece Benmi Kalkmasından yanayım Hayır bir çok kişide Ben gibi düşünüyor Sizde bu konuyu düşünün .
@erdemaa; @Shorty; @DN Angel;

Moderatör tarafında düzenlendi:
simyacıda yapılan [ı]enerji krstali[/ı] gerçekten çok gereksiz bir şey artık wslerden bile zevk almıyorz şeftali kalksın dedik siz birde gidip [ı]enerji krstali[/ı] çıkardınız he şuda var bi ben böyle düşünmüyorum . örneğin wslerde şeftali varmı demekten sıkılmıştık şimdide [ı]enerji krstali[/ı] çıktı . sadece benmi kalkmasından yanayım hayır bir çok kişide ben gibi düşünüyor sizde bu konuyu düşünün .
@erdemaa; @shorty; @dn angel;

bencede kalkmalı oyunda saten yeterınce hp krıtık war bu enerjıler cok sacma olmus ws den zevk bıle wermıyor artık kalkmalı bncede

Seftalinin renginin degismesi (Orn: Yesil Yada MOR) enerji kristaline gelcek olursak aynen oyle mantiksiz eskiden pet bile yoktu savastan vsden zevk alinirdi Konunun ele alinmasi sart...

@Juchei; BENDE AÇMAYI DÜŞÜNÜYORDUM BU KONUYU BENDEN ÖNCE DAVRANMIŞSIN :)

ENERJİ KRSTALİNE GELİRSEK BENCE DE KALKMALI BU KONUYU ELE ALIN . @erdemaa; @ Shorty

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu Hp Ve Krıtıklerın Dusmesı İçin Enerjılerın Kalkması Yetmez.

Ornegin
Enerjı Krıstalı Kalkacak
Pandalar 5k Hp Yerıne 3k Verebılır.
Evlılık Itemlerının Cıft Krıtık Verme Sorunu Duzelebılır.

Şeftalı Kalkmalı Hatta Sılınmelı

İşler Yolunca Gıtmıyor Admınlerım Oyunda Çok Krıtık Ve Hp Var Adamlara 68k Atıyorum Yatmayan Suralar Var Degişim Şart Oldu Artık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri