- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 175
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Simyacıda Yapılan Enerji Krstali Gerçekten Çok gereksiz bir şey Artık Wslerden bile Zevk almıyorz Şeftali Kalksın dedik Siz birde gidip Enerji Krstali çıkardınız He şuda var Bi Ben böyle düşünmüyorum . Örneğin Wslerde Şeftali varmı demekten sıkılmıştık Şimdide Enerji Krstali Çıktı . Sadece Benmi Kalkmasından yanayım Hayır bir çok kişide Ben gibi düşünüyor Sizde bu konuyu düşünün .
@erdemaa; @Shorty; @DN Angel;
@erdemaa; @Shorty; @DN Angel;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 176
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
simyacıda yapılan [ı]enerji krstali[/ı] gerçekten çok gereksiz bir şey artık wslerden bile zevk almıyorz şeftali kalksın dedik siz birde gidip [ı]enerji krstali[/ı] çıkardınız he şuda var bi ben böyle düşünmüyorum . örneğin wslerde şeftali varmı demekten sıkılmıştık şimdide [ı]enerji krstali[/ı] çıktı . sadece benmi kalkmasından yanayım hayır bir çok kişide ben gibi düşünüyor sizde bu konuyu düşünün .
@erdemaa; @shorty; @dn angel;
bencede kalkmalı oyunda saten yeterınce hp krıtık war bu enerjıler cok sacma olmus ws den zevk bıle wermıyor artık kalkmalı bncede
- Konular
- 94
- Online süresi
- 3m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 911
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
Seftalinin renginin degismesi (Orn: Yesil Yada MOR) enerji kristaline gelcek olursak aynen oyle mantiksiz eskiden pet bile yoktu savastan vsden zevk alinirdi Konunun ele alinmasi sart...
- Konular
- 117
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu Hp Ve Krıtıklerın Dusmesı İçin Enerjılerın Kalkması Yetmez.
Ornegin
Enerjı Krıstalı Kalkacak
Pandalar 5k Hp Yerıne 3k Verebılır.
Evlılık Itemlerının Cıft Krıtık Verme Sorunu Duzelebılır.
Şeftalı Kalkmalı Hatta Sılınmelı
İşler Yolunca Gıtmıyor Admınlerım Oyunda Çok Krıtık Ve Hp Var Adamlara 68k Atıyorum Yatmayan Suralar Var Degişim Şart Oldu Artık !
Ornegin
Enerjı Krıstalı Kalkacak
Pandalar 5k Hp Yerıne 3k Verebılır.
Evlılık Itemlerının Cıft Krıtık Verme Sorunu Duzelebılır.
Şeftalı Kalkmalı Hatta Sılınmelı
İşler Yolunca Gıtmıyor Admınlerım Oyunda Çok Krıtık Ve Hp Var Adamlara 68k Atıyorum Yatmayan Suralar Var Degişim Şart Oldu Artık !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...