HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Shortyin attigi postu istediginiz gibi yorumluyorsunuz. Ben son derece takdir ettim. Simdide buralarda tehditkar konusmalar yapiyorsunuz "oyunu birakiriz, olmuyor boyle" gibisinden. Shortyin demek istedigi, adalet sanada ayni, banada. Para yatirsanda, yatirmasanda Ayni seyi ben yapsaydim bende ban yerdim. Kurallar acik ve net, uymazsan ban yersin bu kadar. Bu ban sistemi boyle olmasaydi veya bu kadar caydirici olmasaydi suan oyunda kufurden gecilmezdi. İnsan cezalarin buyuk oldugunu gorunce cogu zaman kufurunu yutuyor ve sakin oynuyoruz oyunu. Carinin ban yemesi uzucu bir durum fakat yigidi oldur hakkini yeme demisler. Olayin kisa ozeti, ban yeme sebebin shorty degil.
dostum sen ya olayı anlamamışın yada yazımı okumamışın öncelikle yazımı okumanı tavsiye ediyorum. Olay küfür hile vb. bişey değil olay çok başka sen başka yerlere girmişin kimseninde kimseyi tehdit ettiği yok eğer birilerini gaza getirmeye çalışıyor ve yaranmaya çalışıyorsan yeri burası değil..
Emre ortada bir yanlış anlaşılma olmuş anladığım kadarıyla. Ben Yönetim Ekibine Güveniyorum, Bu Problemi En Kısa Sürede Düzelticeklerdir Kardeşim :ka19:
Ben oyundan tanıdığınız ZeD. Bildiğiniz üzere çarım soyulmuş ve oyunu bırakmıştım fakat arkadaşlarım durumu kabullenemediler ve ben bırakırsam onlarda bırakacaklarını söylediler bunun üzerine onların sayesınde 2 günde tekrardan itemlerimi toplayıp çarımı eskisinden daha hazır hale getirmiştim fakat dün öğle saatlerinde hesabım engellendi ( 120 gün ) nedeni ise soyulduğum gün çarımı soyduğunu düşündüğüm ve şüphelendiğim kişinin ağzını aramak için söylediğim gm yi tanıdığım yalanıydı. Bu sayede belki ağzından bir bilgi alır kimin soyduğuna ulaşırım düşüncesindeydim. Fakat söylediğim kişiye daha sonra soyanı bulunca pm atıp söylediklerimin doğru olmadığını ve gerçek niyetimi anlattım. Oyun kurucusu Shorty beyfendiye hem skype den hemde ticketlerdan ben ve arkadaşlarım yazdığımız halde bize geri dönüş yapmayıp bizi takmadı sadece nedenini söyleyip çıktı. 4-5 sene öncesine kadar her yazdığımızda geri dönen türkay beyfendi para kazanmaya başlayınca kimseyi takmaz iplemez olmuş. Bu tavrı kendisini ihya eden oyunculara yapılmış çok büyük bir saygısızlıktır. Oyunu başından beri oynayan biri olarak bu güne kadar bi kere bile ceza almamış çarımın bu şekilde banlanması benim çok zoruma gitti. Oyundaki insan kalitesine yakışmayan bir hizmet ve uygulama var umarım bu yazım dan gerekli insanlar gerekli dersleri çıkarır herkeze iyi oyunlar..
Yöneticilerin bu konuyla ilgilenmeleri lazım,söz konusu bir emek.Biz belki loncaca oyunu bırakıyoruz desek fazla umursamazlar ama sonucta vicdanlarına kalmış,sizde bizim gibi etten kemikten insansınız Shorty,erdema lutfen su konuyla ilgilenin.haksız yere 120 gün çok fazla.tmm atılcaksana 7 gun atılsaydı ama 120 gün oyun bırakma sebebidir lütfen ilgilenin konuyla,teşekkürler.
@Shorty; Konuyla ilgilenirseniz seviniriz lonca olarak kararı beklemedeyiz umarım bu hatanızı telafi edersiniz zira 120 gün ban hakedecek ne bir davranışta ne de bir karakterdedir kendisi. Oyunda düşman loncaların bile saygı gösterdiği bir karakterdir ZeD abimiz. Ayrıca şikayet eden TESADUF adlı arkadaşla lonca olarak konuştuk ve kendisi konuyla ilgilendiğini ve yaptığı şikayeti yanlış anladığından dolayı geri çektiğini söyledi hala neyi bekliyoruz ?
Son düzenleme:
Bu cümleleri yazan birinin hala gelip burada birşeyler istemesi ne kadar garip ? Türkay şuan doğru düzgün para bile kazanmıyor bu işlerden bilip bilmeden bu tarz iftiralar atıyorsunuz.Oyun kurucusu Shorty beyfendiye hem skype den hemde ticketlerdan ben ve arkadaşlarım yazdığımız halde bize geri dönüş yapmayıp bizi takmadı sadece nedenini söyleyip çıktı. 4-5 sene öncesine kadar her yazdığımızda geri dönen türkay beyfendi para kazanmaya başlayınca kimseyi takmaz iplemez olmuş. Bu tavrı kendisini ihya eden oyunculara yapılmış çok büyük bir saygısızlıktır.
Kurallar herkes için geçerlidir. Gm yi tanıyorum onu yapıyorum bunu yapıyorum gibi söylemlerin cezası bellidir. Bunu söylediğiniz kişinin şikayetini geri çekmesi vb bir durum da maalesef bu durumu ortadna kaldırmıyor.
Bu konuyla ilgili kimseye ayrımcılık yapamayız. Eğer sırf adil davrandık diye birşeylere isyan ediyor tepki gösteriyorsanız maalesef bu bizim sorunumuz değil.
Kurallara herkes uymak zorundadır, Uymayanlarda cezasını çeker
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)