berkmenoo 1
berkmenoo
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Herkez okusun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RoyaLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Bu Turkmmodan cidden bıktım artık ne koysam kapatıyorlar virüs total koydıyorlar koyuyoruz guzel acıklı konu acıyoruz kapatıyorlar ayır derdınızne ben onu anlamadım okadar vaktım bosa gıdıyor :ka24:

Bu Turkmmodan cidden bıktım artık ne koysam kapatıyorlar virüs total koydıyorlar koyuyoruz guzel acıklı konu acıyoruz kapatıyorlar ayır derdınızne ben onu anlamadım okadar vaktım bosa gıdıyor :ka24:
vaktim boşa gidiyor kısmına katılıyorum !
bu web bölümünde konulara girip mesaj kasmak icin teşekkür edip cıkanlara uyuz oluyorum artık.
yorumlara bakıp indiriyoruz herşeyi ama paneller ya açıklı yada bozuk cıkıyor !
yorumlara bakıncada 50 sayfa teşekkür var ama hic biride indirip denememiş sadece mesaj kasmak için teşekkür eden karektersiz insanlar !
onlar kendini bilirler kimse üstüne alınmasın.

vaktim boşa gidiyor kısmına katılıyorum !
bu web bölümünde konulara girip mesaj kasmak icin teşekkür edip cıkanlara uyuz oluyorum artık.
yorumlara bakıp indiriyoruz herşeyi ama paneller ya açıklı yada bozuk cıkıyor !
yorumlara bakıncada 50 sayfa teşekkür var ama hic biride indirip denememiş sadece mesaj kasmak için teşekkür eden karektersiz insanlar !
onlar kendini bilirler kimse üstüne alınmasın.

aynen hocam hangi panel sağlam hangisi değil anlayamıyoruz, sürekli panel değiştiriyoruz.

Hocam Bıktım hergun gec saatlere kadar calısıyorum emek harcıyorum konuyu actıgımda nedensız bıryere neden bulup konu kapanıyor bıktım artık bu forumdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri