- Konular
- 166
- Online süresi
- 25m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 43
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm Değerli Turkmmo Üyeleri
Size başlıkta yazdığım gibi sevgilimi nasıl kendime bağlayabilrim sorusunu sorucam .
Öncelikle ilişkimizi biraz anlatayım .
İlişkimiz iyi gidiyor aslında yani 2 -3 günde bir buluşuruz sürekli konuşuruz Whatss App arama vs.
Ama hep bana soğuk davrandıgını düşünüyorum geç cevaplar veriyo ne bilyim cümleleri kelimeleri falan soğuk hep .
Dün buluştuk oturuyorduk dizime yatmıştı kalktı birden bire benim uykum geldi eve gidiyorum dedi duraga kadar götürdüm tek kelime etmedi ne biliyim.
Beyler siz yardım edin nasıl daha çok kendime bağlarım nasıl daha çok sevdiririm . ?
Size başlıkta yazdığım gibi sevgilimi nasıl kendime bağlayabilrim sorusunu sorucam .
Öncelikle ilişkimizi biraz anlatayım .
İlişkimiz iyi gidiyor aslında yani 2 -3 günde bir buluşuruz sürekli konuşuruz Whatss App arama vs.
Ama hep bana soğuk davrandıgını düşünüyorum geç cevaplar veriyo ne bilyim cümleleri kelimeleri falan soğuk hep .
Dün buluştuk oturuyorduk dizime yatmıştı kalktı birden bire benim uykum geldi eve gidiyorum dedi duraga kadar götürdüm tek kelime etmedi ne biliyim.
Beyler siz yardım edin nasıl daha çok kendime bağlarım nasıl daha çok sevdiririm . ?
- Konular
- 6,428
- Reaksiyon Skoru
- 502
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 340
- MmoLira
- -382
- DevLira
- 0
Bunu bizzat ona sormalısın. Neden böyle davrandığını ona sor.
- Konular
- 72
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hemen sorunu onda arama ilk önce kendine bakman lazım, kendinde gerekli ilgiyi gösterdiğini düşünüyorsan sebep ondadır kendisine sorman en iyisidir. Ama cevap vermezse veya herhangi bir şekilde konuyu başka yönlerde değiştirirse Sevmiyor dur veya ona zaman tanıman lazım...