sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

WarFace İncelemem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuietHero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Bilinen oyunlardan olan Crysis 'in yapımcısı ve aynı zamanda oyun ve grafik motoru olan CryTek Çalışanlarının hazırlayıp F2P (Free To Play) Olarak sunduğu bu eşsiz oyun şuan açık betada!

Sistem Gereksinimleri;
En Düşük (minimum) Gereksinimler
İşletim Sistemi: Windows Xp , Windows Vista , Windows 7 , Windows 8
İşlemci: Intel / AMD 2.0 GHz çift çekirdekli işlemci
RAM: 1.5 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 6 GB olarak belirtiliyor.
Ekran kartı: GeForce 8600GT 256MB ve ATI Radeon X1950 256MB
Direct X: Dx 9

Önerilen (maximum) Gereksinimler
İşletim Sistemi: Windows Vista SP, Windows 7 SP1 ya da Windows 8
İşlemci: Intel / AMD 2.4 GHz çift çekirdekli işlemci
RAM: 2 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 6 GB olarak belirtiliyor.
Ekran kartı: GeForce 9600GT 512MB veya AMD Radeon HD 4830 512MB
Direct X: Dx 11

Oyunun Çıkış Fragmanı;
[

Editör notları (Yani ben);

1. Crysis benzeri efektler en düşük kalitede bile güzel bir görünüm sunar
  2. Düşük işlemci gücü olan Bilgisayarlarda kolayca az bir görüntü düşürmeyle oynanabilir (Ben dahil E2180 2.00GHz ile oynuyorum)
  3. PVP ve PVE olmak üzere 2 seçeneklidir PVE 'de günlük Kolay Normal Ve Zor olmak üzere 3 farklı kategoride hergün değişmeli olarak görevler mevcut PVP bildiğimiz kapışma
  4. Silah geliştirmeleri vesaire için hiç oyundan çıkmaya gerek yok bildiğiniz üzere Crysis'te nasıl oyundayken C tuşuna basarak silahı özelleştirebiliyorsak burada da oyle
  5. Shift tuşuyla koşarken F ye basarsak kayarak yerden hızlı bir şekilde ilerleyebiliriz ve bu durumdayken adam öldürürsek extra puan vesaire veriyor
  6. Madalya Arma ve Şerit görevleri var profilnizin üstüne Fare ile gelerek bakabilirsiniz.
  7. Tedarikçiden az bulunan silahları açabilirsiniz (Bunun için oyunlara girerek o silahların barlarını doldurmanız yeterli)
  8. Klan savaşları mevcut
  9. Dinamik ön görünümlü haritalar örneğin [Çiftlik Gün Batımı] adında bir map var ve oyuna ilk başladığımızda güneşin batma vaktine yakın bir gökyüzü oluyor fakat oyun sonlarına doğru bildiğimiz gece oluyor yani zaman değişebiliyor :)
  10. Kalkanlı bir PVE canavarına düştünüz ve yerdesiniz ümitsizliğe kapılmayın elinizdeki Tabanca otomatik olarak devreye giriyor ve yerde son anlarını yaşama olayı dediğimiz olay oluyor ve o haldeyken hala düşmanları vurabilirsiniz Yerdeyken takım arkadaşınız gelip E ye basarsa sizi yerden kaldırabilir.
  11. Duvarlar bazı maplerde büyük oluyor haliyle duvarlara tırmanabiliyoruz Crysis'teki gibi fakat ya duvar büyükse ? işte o zaman takım arkadasınız oraya yanaşıp E ye basıyor ve onun sırtından atlamanızı söyleyen komutu çalıştırıyor ne güzel değil mi :)

Oyundan birkaç kare;

02.jpg

Sniper Sınıfından Bir Asker Pusuda

0316.jpg

PVE Görevlerinden Olan MEKA 'da Askerler Meka'yı Devirmeye çalışıyorlar

0856.jpg

Duvardan çıkmasına yardım eden arkadaşını yanına çeken bir asker

0921.jpg

Yere Düşürülen bir asker son anlarında tabancasını çekiyor

Kendi çektiğim Fotoğraflar;

r4fYwKl.jpg

İlk Girişte Bizi Karşılayan Lobby Ekranı

YY7LJ5v.jpg

Oyun ve oda içinde Karakter görünümü

kQlV4Wo.jpg

Klan Ekranı (Klana davetlisiniz Bu arada..)

xBsEDyG.jpg

Yazımda da bahsettiğim nişanlar şeritler vesaire burada yazanları tamamlarsanız sizin olurlar

Karakter çeşitleri ve özellikleri;

PİYADE

slide-rifleman.png

Takımın ileriye gitmesini sağlayacak ateş gücünü sağlayan genel bir rolü vardır. Piyade, hem kendisine, hem de takım arkadaşlarına mühimmat verebilir. Piyadeler yakın ve orta mesafede savaşmak için uygundur.

Başlangıç Silahı: Saldırı Tüfeği - R4A1

Özel: Cephane Paketleri ile mühimmat tedariği

PARAMEDİK
slide-medic.png

Geleneksel 'kurtarma' sınıfı olan Paramedikler hem kendilerini hem de takım arkadaşlarını iyileştirebilirler ve ölmek üzere olan müttefikleri canlandırabilirler..

Başlangıç Silahı: Pompalı Tüfek - Richmond 770

Özel: Yaraları iyileştirme ve takım arkadaşlarını canlandırma

KESKİN NİŞANCI
slide-sniper.png

Keskin nişancılar uzak mesafelerden destek sağlarlar ve öldürücü derecede hassas atış yaparlar. Diğer sınıfların sahip olduğu ek becerilere sahip olmasalar da uzaktan sağladıkları taktik avantaj ve mermi başına en yüksek hasar oranı ile her saldırı ve savunma timinin vazgeçilmez unsurlarıdır.

Başlangıç Silahı: Keskin Nişancı Tüfeği - SVK

Özel: Uzak menzillere atış yaparak kritik hedefleri ortadan kaldırma

MÜHENDİS
slide-engineer.png

Mühendis sınıfı takımlarına destek vermek için hem kendilerinin hem de takım arkadaşlarının zırhlarını yenileyebilir. Mühendisler mayın yerleştirebilir ve patlayıcıları diğer tüm sınıflardan daha hızlı kurabilirler. Mühendis sınıfı yakın ve orta mesafede savaşmak için uygundur.

Başlangıç Silahı: SMG - Z84 SMG

Özel: Zırh Yenilemesi

Son Olarak Sizleri [*R.İ.P*] Clanıma Davet ediyorum....

İnceleme için çok teşekkürler.Biz Wolfteam oynayan HaRBiTR ailesi olarak bu oyunu oynuyoruz yaklaşık 1 aydır.Tabi Wolfteam oyununu da bırakmadık :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri