HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
lxMarjinaLxl adlı çar 52 ort yaratıklı 15 15 15 karakter sav 1.5 k hp li savaşçı a9 u ve 46 t nakitimi calmıstır ve 2 gündür oyunda yoktur eger satmaya fln kalkarsa almayınız bilginize benim elimde ss si yok o yuzden duyuruyorum burdan helal olanı alın bu mesajı görüyosa o arkadas ben 200t değerindeki itemle ne fakir olurum ne zengin ama sen allah katında hep fakir olucaksın bunu böle bil ben ne item istiyom ne baska bişey başkası dolandırılmasın yeter yöneticilere söledim ama kanıtsız bişey yapılamaz dediler yapın demedim zaten aklınızda bulunsun diye söledim iyi forumlar
Anlattıklarını eminim okuyan herkez dikkate alır.Geçmiş olsun.lxMarjinaLxl adlı çar 52 ort yaratıklı 15 15 15 karakter sav 1.5 k hp li savaşçı a9 u ve 46 t nakitimi calmıstır ve 2 gündür oyunda yoktur eger satmaya fln kalkarsa almayınız bilginize benim elimde ss si yok o yuzden duyuruyorum burdan helal olanı alın bu mesajı görüyosa o arkadas ben 200t değerindeki itemle ne fakir olurum ne zengin ama sen allah katında hep fakir olucaksın bunu böle bil ben ne item istiyom ne baska bişey başkası dolandırılmasın yeter yöneticilere söledim ama kanıtsız bişey yapılamaz dediler yapın demedim zaten aklınızda bulunsun diye söledim iyi forumlar
eyv benim için önemli değil yani benim canım 200 t ile yanmaz ama 200 t yi kaptırıp canı cok yanan insan olur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...