HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Görüldüğü Gibidir. Salatanat Filesidir.
Türkçeleştirmek İçin Sunucuya İhtiyacım Vardır.
Web Adresi Files Vs Gerek Yoktur. FreeBsd Kurulu Ve Mysql Kurulu Olsun Yeterlidir.
512MB Ramlı Bir Sunucu Yeterli Olucaktır. Elimde Bir Kaç Günlük Sunucu Var İken Bir Kaç İşlem Gerçekleştirdim.
Sponsor Olucak Bilişimin Kazancı Ne Olucaktır ?
Ücretsiz Filesimizi 1 Adet Teslim Ediceğiz. Bu Özellik Sadece Firma Sahibine Verilicektir.
Bireysel Satışlara Geçelim.
Her Alıcıya Lisanslı Olarak Files Kişinin Serverine Uygun Bir Şekilde Rootlar Gömülüp Teslim Edilicektir.
Lisanslı Filesimizdeki Hackshield Game İçerisine Atılan Lisans İle Pack İçerisine Gömülü Olan Hackshield Arasında Bağlantılı Olucaktır. Her hangi Bir Warez Durumu Söz Konusu Olmayacaktır.
Link : HackShiled Engeli 7.4
Skype Adresi : fatihlife1
- /war açığı kapattım.
- /dice açığı kapattım
- /kick hack açığı kapattım
- İtem çalma kapattım.
- Level sınırı : 250
- Statü sınırı : 125
Takı Dönüşümleri
Kask Dönüşümleri
Kalkan Dönüşümleri
Savaşçı Silah Dönüşümleri
Sura Silah Dönüşümleri
Şaman Silah Dönüşümleri
Türkçeleştirmek İçin Sunucuya İhtiyacım Vardır.
Web Adresi Files Vs Gerek Yoktur. FreeBsd Kurulu Ve Mysql Kurulu Olsun Yeterlidir.
512MB Ramlı Bir Sunucu Yeterli Olucaktır. Elimde Bir Kaç Günlük Sunucu Var İken Bir Kaç İşlem Gerçekleştirdim.
Sponsor Olucak Bilişimin Kazancı Ne Olucaktır ?
Ücretsiz Filesimizi 1 Adet Teslim Ediceğiz. Bu Özellik Sadece Firma Sahibine Verilicektir.
Bireysel Satışlara Geçelim.
Her Alıcıya Lisanslı Olarak Files Kişinin Serverine Uygun Bir Şekilde Rootlar Gömülüp Teslim Edilicektir.
Lisanslı Filesimizdeki Hackshield Game İçerisine Atılan Lisans İle Pack İçerisine Gömülü Olan Hackshield Arasında Bağlantılı Olucaktır. Her hangi Bir Warez Durumu Söz Konusu Olmayacaktır.
Link : HackShiled Engeli 7.4
Skype Adresi : fatihlife1
- /war açığı kapattım.
- /dice açığı kapattım
- /kick hack açığı kapattım
- İtem çalma kapattım.
- Level sınırı : 250
- Statü sınırı : 125
Takı Dönüşümleri
Kask Dönüşümleri
Kalkan Dönüşümleri
Savaşçı Silah Dönüşümleri